8 ani de zambete la MTC!

  1. Eveniment
  2. 8 ani de zambete la MTC!

Fiecare primavara noua ne aduce in suflet o dubla bucurie, caci la inceputul lunii martie aniversam atat o binevenita schimbare de anotimp, cat si inca un an de MTC.

Au trecut deja 8 ani de cand incepem fiecare primavara cu gandul la voi, prietenii nostri, care au facut posibil ca acest loc cu oameni frumosi sa creasca de la an la an.

Un moment potrivit, credem noi, sa ne amintim cateva dintre momentele speciale din viata noastra de pe acum. Si pentru ca o fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte, am ales sa impartasim cu voi istoria noastra in imagini.

 

Cuvinte din partea celor ce ne apreciaza…

„Tinand cont de faptul ca ma cunosc suficient de bine incat sa stiu ca pot fi catalogat cu usurinta la secțiunea clienti dificili, pot spune cu mana pe inima ca am gasit cea mai mare disponibilitate in toate situatiile intalnite pe parcursul tratamentului in Medical Tours Company. Stiu ca timpul este o resursa extrem de pretioasa in zilele noastre si am apreciat de fiecare data cand am fost tolerat pentru abaterile de la program, desigur, neintentionate. De asemenea, apreciez in continuare strategia de comunicare si informare, imi place ca MTC-istii sunt la curent cu tehnicile moderne si nu ma lasa sa uit de dentist, fie ca este vorba de mine sau de copiii mei, inbox-ul mail-ului meu fiind actualizat permanent in aceasta directie. Prin urmare, oficial si cat se poate de franc, Medical Tours Company este locul in care am regasit imbinarea perfecta intre exigenta si flexiblitate. Am fost extrem de multumit de rigoarea si exigenta serviciilor stomatologice si totodata am apreciat flexibilitatea sistemului de programari. Fie ca este vorba de medici, asistente sau personalul din frontdesk, MTC a reusit sa implementeze un sistem perfect care are marele avantaj de a personaliza abordarea fiecarui pacient.Florin Enache, General Manager Bijuteria Teilor

 

„Sunt un beneficiar al serviciilor Medical Tours Company. Fara sa fiu suspectat de reclama comerciala, apreciez compania la 5 stele. De ce spun asta? Pentru ca am incheiat cu succes un tratament de cateva luni, solutiile tehnice, responsabilitatea personalului sunt la superlativ. Dincolo de postura de pacient, nu poti sa nu remarci de la primul contact tineretea personalului, zambetul pe buzele tuturor, amabilitatea si responsabilitatea acestora. Poate venind prima data in clinica te intrebi daca acesti tineri au experienta necesara. Este firesc, deoarece cu dantura nu poti da greș. Ma bucur insa ca asemenea tineri oferă sanse pentru viitor celor ce le trec pragul. Le doresc succes si sunt convins ca il vor avea.” inginer Liviu PATRASCU, Foresta

 

„A fost o intamplare deosebita ca v-am cunoscut, o intamplare care a dus la rezolvarea tuturor problemelor mele dentare. Sunt foarte multumit de serviciile oferite de clinica Medical Tours Company, personalul  de la Front Desk raspunde intotdeauna cu promptitudine tuturor solicitarilor pacientilor, este foarte amabil si la dispozitia clientilor, iar medicii si asistentele sunt tineri dar extrem de competenti. Sunt un client devotat si recomand cu incredere aceasta clinica!” Grigore DOBRE (Ferma Floru, Comuna Icoana, Judetul Olt)

La implinirea a 8 ani de zambete, va oferim 8% reducere la orice plan de tratament inceput in luna martie!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?