Black Friday 2015 | Medical Tours

 
 

Black Friday 2015

Pastrarea unei danturi functionale pentru o perioada cat mai mare de timp depinde in mare masura de corectitudinea tratamentului endodontic. Retratamentul endodontic presupune reluarea terapiei endodontice pe un dinte cu canalele radiculare obturate. Aceasta procedura este necesara in momentul esuarii primului tratament endodontic din motive diverse:

•  Infiltratii aparute de-a lungul obturatiei de canal ca urmare a fracturilor, cariilor  secundare sau proceselor patologice parodontale marginale
•  Curatarea mecanica si chimica incompleta a canalelor radiculare
•  Realizarea unei reconstructii coronare inadecvate
•  Fractura radiculara cauzata de pivot
•  Esecul sistemului imunitar de a lupta cu infectiile.
•  Prezenta unor instrumente endodontice fracturate in canalele radiculare.
•  Disfunctie ocluzala.
Pentru ca endodontia joaca un rol atat de important in mentinerea unei danturi sanatoase la Medical Tours Company tratamentele si retratamentele de canal se realizeaza corect, cu aparatura si materiale de ultima generatie, urmarindu-se salvarea cat mai multor dinti, care altfel ar fi fost extrasi si ulterior inlocuiti de un implant dentar sau de o lucrare dentara.

Pentru a obtine zambetul perfect, in estetica dentara sunt disponibile diferite optiuni de imbunatatire a acestuia, coroanele dentare fiind printre cele mai cunoscute si cautate.
Printr-o coroana dentara se poate acoperi intreaga suprafata vizibila a dintelui afectat, conferindu-i astfel rezistenta si durabilitate, dar si o estetica imbunatatita (coroanele pot corecta si probleme precum forma sau alinierea dintilor).  

Oferta Medical Tours Company

Pierderea dintilor ne afecteaza viata in toate aspectele ei, de aceea avem o oferta speciala pentru aceia dintre voi care vor sa-si recapete zambetul si increderea in sine: retratament obturatie de canal definitiva dinte pluriradicular, pivot din fibra de sticla, reconstructie si coroana din ceramica pe zirconiu pe dinte la doar 1400 RON (de la 1670 RON)!

Oferta este valabila doar pe 20 noiembrie 2015 (Black Friday).

 

Cum achizitionati oferta noastra?

Accesati site-ul nostru si completati formularul de contact, pe care-l puteti gasi aici.  Mentionati in sectiunea „Mesaj” a formularului: „Oferta Black Friday 2015”.
Imediat ce veti plasa comanda, veti primi un mesaj de confirmare a inscrierii, urmand ca in scurta vreme sa fiti contactati pentru programari. In momentul in care veti ajunge in clinica , veti fi preluat de unul dintre medicii nostri stomatologi pentru o consultatie gratuita, in urma careia veti primi un plan de tratament detaliat, insotit de un plan financiar.

Plata serviciilor incluse in aceasta oferta se face in maximum 3 saptamani de la lansarea ei (20 noiembrie 2015).

 

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu