Black Friday 2016 | Medical Tours

 
 

Black Friday 2016

Ai aflat oferta noastra de Black Friday?

Implantul dentar este cea mai recomandata solutie in cazul in care v-ati pierdut dintii sau urmeaza sa va fie extrasi dinti care nu mai pot fi salvati prin tratamente de canal. Acest lucru se intampla pentru ca implanturile dentare sunt cea mai apropiata solutie de dintii naturali, incetinind sau chiar stopand pierderea osoasa. Veti putea vorbi, zambi si manca alimentele preferate fara probleme, insa, in plus, implantul dentar previne si imbatranirea prematura cauzata de lipsa dintilor.

Oferta Medical Tours Company

Pierderea dintilor ne afecteaza viata in toate aspectele ei, de aceea avem o oferta speciala pentru aceia dintre voi care vor sa-si recapete zambetul si increderea in sine: igienizare dentara profesionala (pret vechi: 440 lei) si implant dentar complet – implant dentar, bont protetic, capa de vindecare si coroana din ceramica pe suport de zirconiu/metal (pret vechi 3430 lei) la doar 2870 lei de la 3870 lei!

 Atentie, oferta este valabila doar pe 25 noiembrie, de Black Friday.

Cum achizitionati oferta noastra?

Pentru a putea profita de oferta, aceasta trebuie achitata in ziua de 25 noiembrie in clinica – plata se poate face cash sau cu cardul.

Daca va doriti sa rezervati oferta pana pe data de 25 noiembrie, va invitam sa accesati site-ul nostru si sa completati formularul de contact, pe care-l puteti gasi aici.
Imediat ce veti plasa comanda, veti primi un mesaj de confirmare a inscrierii, urmand ca in scurta vreme sa fiti contactati pentru programari. In momentul in care veti ajunge in clinica, veti fi preluat de unul dintre medicii nostri stomatologi pentru o consultatie gratuita, in urma careia veti primi un plan de tratament detaliat, insotit de un plan financiar.

Puteti cere informatii suplimentare despre oferta noastra de Black Friday la 0730 030 400 / 0348 457 046!

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu