Black Friday 2017 – save the date! | Medical Tours

 
 

Black Friday 2017 – save the date!

Black Friday a devenit deja o traditie la MTC, asa incat si anul acesta luna noiembrie este la noi una foarte bogata in surprize.
Pentru ca interesele noastre sunt foarte diferite, dar stim ca, pana la urma, toti vrem dinti curati, albi si sanatosi, ne-am gandit ca anul asta sa impacam pe toata lumea si sa va oferim posibilitatea de a alege si a combina ofertele in asa fel incat sa obtineti tot ce va doriti. La preturi fara concurenta, desigur.

Igienizare dentara + pachet produse profesionale de ingrijire orala la doar 120 RON – pret redus de la 440 RON

Asadar, pentru cei care vor dinti curati, va oferim igienizarea dentara profesionala la cel mai bun pret garantat. Mai mult decat atat, pentru a avea dinti curati cat mai mult timp, va oferim in acelasi pret si un pachet de produse profesionale GUM de ingrijire orala (periuta de dinti, pasta de dinti si apa de gura – full size).

Albire dentara lampa Zoom (cabinet) + kit albire acasa (gutiere si gel albire) la doar 799 RON – pret redus de la 2370 RON

Deci, pentru cei care nu viseaza decat zambete de Hollywood, albirea dentara profesionala cu lampa Zoom in cabinet este insotita anul acesta de kitul de albire acasa (gutiere si gel albire), pentru ca rezultatele obtinute in cabinet sa se mentina cat mai mult timp. Totul la cel mai bun pret de pana acum.

Implant dentar + consultatie + plan de tratament la doar 199 euro de la 390 euro

Iar celor care-si doresc pur si simplu sa poata zambi le-am pregatit o oferta de nerefuzat la implanturi dentare. Includem consultatia si planul de tratament, desigur, in oferta.

Va mai spunem inca o data ca puteti sa combinati ofertele asa cum vreti pentru a obtine zambetul la care visati. (E si indicat sa o faceti, de altfel, medicii nostri aplica implanturi si realizeaza albiri doar pe dintii igienizati in prealabil – si inaintea oricarui tratament stomatologic, in general.) Si nu uitati ca un zambet frumos, curat si sanatos poate fi si un cadou foarte inspirat!

Retineti, deci, data: vineri, 17 noiembrie 2017, va asiguram ca merita efortul.
Oferta se poate achizitiona numai de pe www.medicaltours.ro, urmariti-ne pe Facebook si Instagram si verificati-va conturile de e-mail pentru a fi siguri ca intrati in posesia link-ului cu detalii despre cum puteti intra in posesia ofertei.


TERMENI SI CONDITII:

1. OFERTA ESTE VALABILA DOAR VINERI, 17 NOIEMBRIE, INTRE ORELE 09:00 SI 24:00.

2. PENTRU A PUTEA SA BENEFICIEZI DE ACEASTA OFERTA, TREBUIE SA TE INSCRII PE SITE-UL NOSTRU SI SA URMEZI INSTRUCTIUNILE DE PE ACEASTA PAGINA.

3. DUPA CE AI FOST CONTACTAT TELEFONIC, AI LA DISPOZITIE 3 ZILE PENTRU A ACHITA OFERTA SI A INTRA IN POSESIA VOUCHERULUI.

4. VOUCHERUL ESTE VALABIL 6 LUNI DE LA ACORDUL MEDICULUI PENTRU INCEPEREA TRATAMENTULUI, INDIFERENT DE SERVICIUL ACHIZITIONAT.

5. IN CAZUL IMPLANTULUI DENTAR, ESTE NEVOIE DE O CONSULTATIE SI UN PLAN DE TRATAMENT.

6. INAINTE DE APLICAREA IMPLANTURILOR SI DE ALBIREA DENTARA PROFESIONALA ESTE NECESARA O IGIENIZARE PROFESIONALA.

7. PUTETI ACHIZITIONA ORICATE SERVICII DORITI, PRECIZATI NUMARUL APROXIMATIV ATUNCI CAND REZERVATI OFERTA.

8. VOUCHERELE NU SUNT TRANSMISIBILE.

9. IN CAZUL IN CARE DORITI SA ACHIZITIONATI OFERTA PENTRU ALTA PERSOANA, MENTIONATI ACEST LUCRU IN MOMENTUL IN CARE SUNTETI CONTACTAT TELEFONIC DE ECHIPA NOASTRA.

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu