Black Friday 2018 – save the date! | Medical Tours

 
 

Black Friday 2018 – save the date!

Pastrand traditia ultimilor ani, sfarsitul lunii noiembrie aduce preturi speciale pentru o parte dintre serviciile Medical Tours Company.

Iar pentru ca interesele noastre sunt foarte diferite, dar toti vrem, in esenta, dinti curati, albi si sanatosi, va oferim posibilitatea de a alege si a combina ofertele in asa fel incat sa obtineti tot ce va doriti la cel mai bun pret.
 

Igienizare dentara + pachet produse profesionale de ingrijire orala la doar 220 RON – pret redus de la 440 RON

Asadar, daca va doriti dinti mai albi, mai curati si o respiratie proaspata in timp scurt, va oferim igienizarea dentara profesionala la cel mai bun pret. Mai mult decat atat, pentru a pastra rezultatele cat mai mult timp, va oferim in acelasi pret si un pachet de produse profesionale GUM de ingrijire orala (periuta de dinti, pasta de dinti si apa de gura – full size).

Digital Smile Design (mock-up motivational) la doar 350 RON – pret redus de la 700 RON

Pentru cei care isi doresc un altfel de zambet, dar nu reusesc sa-si imagineze cum va arata acesta la sfarsitul tratamentelor, cu ajutorul Digital Smile Design si al mock-up-ului motivational veti putea previzualiza si personaliza zambetul inainte chiar sa incepeti orice tratament.

Implant dentar + consultatie + plan de tratament + radiografie la doar 999 RON de la 2700 RON

Iar celor care-si doresc pur si simplu sa poata zambi le-am pregatit o oferta de nerefuzat la implanturi dentare. Includem consultatia si planul de tratament, desigur, in oferta.

 

Va mai spunem inca o data ca puteti sa combinati ofertele asa cum vreti pentru a obtine zambetul la care visati. (E si indicat sa o faceti, de altfel, medicii nostri nu incep tratamentele stomatologice fara o igienizare dentara in prealabil.) Si nu uitati ca un zambet frumos, curat si sanatos poate fi si un cadou foarte inspirat!

Retineti, deci, data: vineri, 23 noiembrie 2018, va asiguram ca merita efortul.
Oferta se poate achizitiona numai de pe www.medicaltours.ro, urmariti-ne pe Facebook si Instagram si verificati-va conturile de e-mail pentru a fi siguri ca intrati in posesia link-ului de unde va puteti achizitiona oferta.

 


TERMENI SI CONDITII:

1. OFERTA ESTE VALABILA DOAR VINERI, 23 NOIEMBRIE, INTRE ORELE 09:00 SI 24:00.

2. PENTRU A PUTEA SA BENEFICIEZI DE ACEASTA OFERTA, TREBUIE SA TE INSCRII PE SITE-UL NOSTRU SI SA URMEZI INSTRUCTIUNILE DE PE ACEASTA PAGINA.

3. DUPA CE AI FOST CONTACTAT TELEFONIC, AI LA DISPOZITIE 3 ZILE PENTRU A ACHITA OFERTA SI A INTRA IN POSESIA VOUCHERULUI.

4. VOUCHERUL ESTE VALABIL 6 LUNI DE LA ACORDUL MEDICULUI PENTRU INCEPEREA TRATAMENTULUI, INDIFERENT DE SERVICIUL ACHIZITIONAT.

5. IN CAZUL IMPLANTULUI DENTAR, ESTE NEVOIE DE O CONSULTATIE SI UN PLAN DE TRATAMENT.

6. INAINTE DE APLICAREA IMPLANTURILOR ESTE NECESARA O IGIENIZARE PROFESIONALA.

7. PUTETI ACHIZITIONA ORICATE SERVICII DORITI, PRECIZATI NUMARUL APROXIMATIV ATUNCI CAND REZERVATI OFERTA.

8. VOUCHERELE NU SUNT TRANSMISIBILE.

9. IN CAZUL IN CARE DORITI SA ACHIZITIONATI OFERTA PENTRU ALTA PERSOANA, MENTIONATI ACEST LUCRU IN MOMENTUL IN CARE SUNTETI CONTACTAT TELEFONIC DE ECHIPA NOASTRA.

 

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu