Black Friday la MTC! | Medical Tours

 
 

Black Friday la MTC!

Pentru a obtine zambetul perfect, in estetica dentara sunt disponibile diferite optiuni de imbunatatire a zambetului, coroanele si fatetele dentare fiind printre cele mai cautate dintre acestea.
Printr-o coroana dentara se poate acoperi intreaga suprafata vizibila a dintelui afectat, conferindu-i astfel rezistenta si durabilitate, dar si o estetica imbunatatita (coroanele pot corecta si probleme precum forma sau alinierea dintilor). Fatetele dentare ofera rezultate rapide si spectaculoase si sunt solutia ideala pentru foarte multe probleme de estetica dentara. Minim invazive, fatetele sunt foarte rezistente, pastreaza vitalitatea dintilor, nu se pateaza,si corecteaza perfect orice modificare de forma, culoare, fisuri sau fracturi dentare, precum si dintii inghesuiti sau departati ori inegali.

Oferta Medical Tours Company

La minim 2 coroane / minim doua fatete dentare ceramice achizitionate beneficiati de o coroana / o fateta GRATUIT! Oferta valabila numai pe 28 noiembrie 2014.

Cum puteti beneficia de oferta noastra
Accesati site-ul nostru si completati formularul de contact, pe care-l puteti gasi aici. Mentionati in mesaj ca ne contactati pentru oferta Black
Friday. Imediat ce veti trimite mesajul, veti primi un mesaj de confirmare a inscrierii, urmand ca in scurta vreme sa fiti contactati pentru programari. In momentul in care veti ajunge in clinica, veti fi preluat de unul dintre medicii nostri stomatologi pentru o consultatie gratuita, in urma careia veti primi un plan de tratament detaliat, insotit de un plan financiar. Coroanele / fatetele dentare achizitionate trebuie achitate in termen de 3 saptamani de la acceptarea planului de tratament.

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu