Happy Black Friday | Medical Tours

 
 

Happy Black Friday

Ai aflat de oferta noastra de Black Friday?

Un implant dentar este o investitie cu beneficii reale pentru sanatatea ta orala si pentru calitatea vietii tale viitoare. Atunci cand ti-ai pierdut o parte din dinti sau medicul stomatolog tocmai te-a informat ca unul sau mai multi dintre dintii tai cu probleme trebuie extrasi pentru ca nu se mai pot trata, implantul dentar va fi cu siguranta una dintre solutiile propuse, deoarece este varianta cea mai apropiata din toate punctele de vedere de dintii naturali.

Beneficiile implantului dentar

Poate cel mai important avantaj al implanturilor dentare este acela ca, la finalul tratamentului, vei avea dinti identici cu cei naturali, atat ca aspect, cat si ca functionalitate. Ar mai trebui stiut ca implanturile dentare se adapteaza perfect la morfologia pacientului, ceea ce permite realizarea procesului de masticatie in mod natural, ajuta la refacerea fizionomiei si la pastrarea sanatatii dintilor, reduc si incetinesc pierderea de masa osoasa si scad riscul de aparitie a bolii parodontale.

Oferta Medical Tours Company

Pierderea dintilor ne afecteaza viata in toate aspectele ei, de aceea avem o oferta speciala pentru aceia dintre voi care vor sa-si recapete zambetul si increderea in sine: implanturi dentare la 199 euro in loc de 399 euro! Atentie, oferta este valabila doar pe 29 noiembrie (Black Friday).

Cum achizitionati oferta noastra?

Accesati site-ul nostru si completati formularul de contact, pe care-l puteti gasi aici.
Imediat ce veti plasa comanda, veti primi un mesaj de confirmare a inscrierii, urmand ca in scurta vreme sa fiti contactati pentru programari. In momentul in care veti ajunge in clinica, veti fi preluat de unul dintre medicii nostri stomatologi pentru o consultatie gratuita, in urma careia veti primi un plan de tratament detaliat, insotit de un plan financiar. Plata implanturilor achizitionate se face in maxim 3 saptamani de la inceperea planului de tratament.

Nu uitati ! Completarea formularului trebuie sa fie exclusiv pe 29 noiembrie, intre orele 00:00 – 24:00. Happy Black Friday!

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu