Happy Wednesday | Medical Tours

 
 

Happy Wednesday

“Ideile sunt factorii care angreneaza civilizatia” – John H. Vincent

Ce este Happy Wednesday? Happy Wednesday
Happy Wednesday este un concept 100% Medical Tours Company care a luat nastere in septembrie 2010, prin care echipa MTC isi rezerva o zi de miercuri din fiecare luna in care desfasoara activitati de socializare si culturalizare. Happy Wednesday reprezinta o iesire, altundeva decat in cadrul profesional, impreuna cu echipa.
Happy Wednesday are rol de “sudare” a echipei. Activitatile pot fi atat outdoor cat si indoor. Activitatile in aer liber sunt reprezentate de diverse jocuri de echipa sau exercitii individuale. De la paintball pana la catarare, tiroliana, orientare sau offroad, aceste jocuri solicita persoanelor implicate, multa atentie, spirit de echipa, curaj, responsabilitate si capacitatea de a comunica. Activitatile indoor, se desfasoara in special pe timp de iarna atunci cand vremea nu ne permite.

De ce Happy Wednesday?
”Happy” – pentru ca suntem fericiti ca avem aceasta posibilitate si “Wednesday” pentru ca este mijlocul saptamanii si este momentul propice pentru o zi de distractie in care sa ne incarcam bateriile.

Ce urmarim?
Sa ne petrecem timp impreuna, in afara orelor de lucru, departe de rutina cotidiana, sa socializam, sa ne dezvoltam abilitatile de lucru in echipa si in alte locuri in afara serviciului, sa ne cunoastem si mai bine, in alte ipostaze.
Consideram ca in ceea ce facem noi zi de zi, comunicarea la nivelul personalului este vitala pentru calitatea rezultatului final, de aceea ne oferim aceasta posibilitate de a petrece 1 zi departe de clinica.

Va invitam sa ne urmariti activitatea pe pagina de Facebook destinata acestui eveniment iar mai jos gasiti toate Happy Wednesday-urile anterioare.

Galerii foto Happy Wednesday

 

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu