Impreuna pentru o viata sanatoasa | Medical Tours

 
 

Impreuna pentru o viata sanatoasa

Activitatile impreuna cu echipa sunt preferatele noastre! O data pe saptamana, baietii se intalnesc la o partida de fotbal si o data pe luna ne intalnim cu totii in afara clinicii Medical Tours Company in diverse ipostaze menite sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine.
Nu de putine ori descoperim in timpul acestor activitati ca avem foarte multe in comun, pe langa pasiunea pentru profesie. Ne mai leaga, astfel, si dorinta de a avea si de a promova un stil de viata sanatos, care include nutritia echilibrata si miscarea. De-a lungul timpului am invatat ca poate cel mai important lucru este exemplul pe care-l oferim si implicarea personala in lucrurile si cauzele in care credem. Pentru noi, o viata de calitate include sportul si vrem sa fim un exemplu in acest sens pentru copiii nostri si in general pentru tinerii din jur, pentru ca principalul lucru pe care ni-l dorim pentru ei este o viata sanatoasa.

Va invitam sa ne fiti alaturi sambata, 26 octombrie, de la ora 10.00, la Complexul Studentesc Tei, Baza Galaxy Sport (strada Oltetului, nr. 30, sector 2, Bucuresti), colegii nostri din echipa de fotbal a clinicii Medical Tours Company participa la Medical & Pharma Football Cup, o competitie sportiva ce se adreseaza jucatorilor amatori de fotbal din companiile ce activeaza in domeniul medical si farmaceutic din Romania.

Ajutati-ne sa ne sustinem echipa si sa promovam impreuna sportul pentru o viata sanatoasa!

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu