Medical Tours Company – Clinica dentara a anului 2013 | Medical Tours

 
 

Medical Tours Company – clinica dentara a anului 2013

Suntem mandri sa va anuntam ca vineri, 29 noiembrie 2013, in cadrul galei care a marcat implinirea a 10 ani de activitate AOA (Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş), Medical Tours Company a primit distinctia Compania medicala dentara a anului 2013 in Arges.

Ne bucuram sa impartasim aceasta veste buna cu pacientii nostri mai vechi si mai noi, care ne-au devenit prieteni, facandu-si din sustinerea noastra un fel de „datorie” prieteneasca, si care stiu cat de importanta si de binevenita este pentru fiecare dintre noi o distinctie de acest fel dupa un an de munca.

Peste 300 de oameni din judet (oficialitati, oameni de afaceri, politicieni, parlamentari, personalitati marcante pe plan national etc.) au sarbatorit vineri la Hotel Ramada evenimentul pe care Asociatia Oamenilor de Afaceri din Arges il desfasoara anual. In cadrul galei au mai fost premiate persoane din conducerea judetului, politicieni argeseni care s-au implicat in dezvoltarea economica a judetului, dar si o parte din presa argeseana.
Oamenii politici si cei din administratie prezenti la Gala Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Arges au transmis mesaje de felicitare oamenilor de afaceri din Arges, carora le doresc sa fie si mai puternici, deoarece in acest fel vor ajuta economia Argesului si, implicit, pe cea romaneasca. Evenimentul a fost prezentat de Alexandra Penescu si Edi Vasile, prezentatori ai Arges TV.

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu