Oferte la inceput de an | Medical Tours

 
 

Oferte la inceput de an

Am inceput noul an cu ganduri si planuri noi, cu dorinta sa fim mai buni din toate punctele de vedere. Iar pentru asta am luat deja masuri. Vom face o serie de investitii in aparatura noua si pregatim oferte financiare cu care speram sa venim in ajutorul multor oameni care isi doresc tratamentele noastre dentare.
Mai jos va prezentam ofertele noastre la inceput de an:


1. REDUCERE IMPLANT DENTAR
Din luna ianuarie implantul dentar Biotech costa 390 euro in loc de 530 euro.
Pentru a beneficia de aceasta oferta nu trebuie decat sa ne contactati la 0730 030 400 si sa va programati la o consultatie gratuita in urma careia vi se va face un plan de tratament si un plan financiar exact.

2. COROANE ZIRCONIU
Tot din acest an echipa MTC a decis ca toate coroane metalo – ceramice sa se transforme in coroane de zirconiu care au o rezistenta mai mare la spargere, aspect natural si design personalizat realizat prin tehnologie digitala 3D cu ajutorul computerului CAD-CAM.
Toate aceste calitati fiind la pretul de 860 RON, pret de coroana metalo-ceramica.

3. 25% REDUCERE PENTRU STUDENTI SI PENSIONARI
Incepand cu anul 2013 studentii si pensionari au 25% reducere la oricare din tratamentele dentare realizate in clinica Medical Tours Company. Pentru a putea beneficia de acest discount trebuie sa va prezentati la prima consultatie cu carnetul de student cu vizat la zi sau ultimul cupon de pensie. Dupa intocmirea planului de tratament si financiar, la totalul sumei se va aplica discountul de 25%.

Pentru a stii daca sunteti unul din cei care pot beneficia de aceste tratamente, va invitam la o CONSULTATIE GRATUITA.

 

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu