Reciclam zambind! | Medical Tours

 
 

Reciclam zambind!

Ce reciclam conteaza, indiferent cat de nesemnificativ ni s-ar parea gestul nostru. Nu va ganditi ca “degeaba fac eu daca ceilalti nu fac nimic”, schimbarea incepe cu fiecare dintre noi, iar beneficiile acestor gesturi mici, desi sunt pe termen lung, sunt vizibile si ne ajuta pe fiecare dintre noi. Din acest motiv, reciclarea trebuie privita ca un mod de viata, nu ca un moft…

 

Poate nu stiati, dar:

 

In acest moment, e nevoie de un efort general pentru a putea remedia dezastrele realizate asupra mediului. E nevoie ca fiecare dintre noi sa constientizeze amploarea acestora si ca doar de noi depinde viata pe Pamant.

Azi e Ziua Mondiala a Mediului. Colectam selectiv in fiecare zi, iar astazi la Medical Tours Company am strans cu totii, si din clinica, dar si de acasa, toata hartia ce astepta cuminte o soarta mai buna si ne indreptam spre un centru de reciclare. Pentru ca ne plac padurile, ne place racoarea, ne place gandul ca vom avea pe unde sa ne plimbam copiii si sa le aratam copaci batrani de sute de ani… Si sa zambim stiind ca vor respira aer curat!

Voi ce faceti azi?

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu