Un nou tu, mai sanatos. Incepand de azi | Medical Tours

 
 

Un nou tu, mai sanatos. Incepand de azi

Ti-ai propus sa fii mai bun, sa calatoresti mai mult, sa faci mai mult sport, sa fii mai putin stresat, sa nu te mai enerveze orice sau oricine… Sa ai o viata mai buna. Sa petreci mai mult timp cu cei dragi. Sa  traiesti mai mult si mai frumos.

Cam asa ne sabotam singuri la fiecare inceput de an, propunandu-ne practic sa ne schimbam intreaga viata. De-asta si foarte putini dintre noi ajung la sfarsitul anului sa bifeze cateva dintre obiectivele fixate pe 1 ianuarie.

Anul asta, o luam mai usor. Am invatat ceva dupa atatia ani de facut liste. Kilogramele puse in ani buni nu vor disparea intr-o luna, anii de inactivitate nu se vor duce ca prin minune lasand in urma lor un sportiv plin de energie, nici stresul de zi cu zi nu va fi inlocuit de maine cu o relaxare sora cu zenul.

Asadar, anul asta e ok sa fii sincer cu tine. Propune-ti obiective realiste, nu sa-ti schimbi toata viata intr-un an. Afla mai intai ce te face cu adevarat fericit si mergi pe drumul asta. Daca sanatatea te preocupa, afla mai intai daca esti cu toate in grafic si abia apoi fa-ti si un abonament la sala. Si tot asa.

Dar daca faci toate astea doar cu gandul ca vrei sa tai ceva de pe lista, si daca in loc sa fii mai fericit descoperi ca esti si mai stresat ca inainte, e clar ca esti pe repede inainte. Cheia oricarei schimbari sunt pasii mici si zambetul pe buze.

 

Apropo de zambet, iata cateva lucruri de care e bine sa tii cont anul asta.

 

Pe scurt, la an nou, obiceiuri (sanatoase) vechi:

 

Asadar, cum spuneam si mai devreme, pasii mici si schimbarile in bine pentru un nou tu, mai sanatos, au efecte pozitive si la nivelul sanatatii orale. Si, pana la urma, fie ca vrei o schimbare, fie ca te lupti cu probleme dentare de prea multa vreme si vrei un nou inceput, acum e momentul sa faci o programare si sa gasesti impreuna cu un specialist cea mai buna solutie in cazul tau. La sfarsitul anului iti vei multumi ca ai inceput acum.

Obiectivul nostru in 2018 este sa redam cat mai multe zambete sanatoase. Te asteptam cu solutii personalizate, vino sa stam de vorba!

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu