Zambeste, Pitesti! | Medical Tours

 
 

Zambeste, Pitesti!

Asa cum stiti, la Medical Tours Company nu oferim doar tratamente dentare, ci si preventie si educatie medicala, pentru ca e mult mai sanatos, mai simplu, mai putin traumatizant si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi. Tocmai de aceea credem ca detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si scumpe si ca educatia medicala a copiilor trebuie sa inceapa de la o varsta cat mai frageda, iar programele noastre de preventie sunt deja o traditie in acest sens (consultatii gratuite pentru copii, adolescenti si adulti, dar si campanii de preventie in clinica, gradinite, scoli, licee si universitati).

Am vrut sa facem insa mai mult decat atat, pentru ca ne ne pasa si pentru ca stim ca puterea de a ne schimba sta in fiecare dintre noi. Si, bineinteles, pentru ca orice ocazie de a fi impreuna si de a ne simti bine trebuie exploatata!

Evenimentul la care ne-am bucura sa luati parte in numar cat mai mare s-a nascut din dorinta noastra de a ajuta cat mai multa lume sa constientizeze importanta consultatiilor stomatologice preventive si a unui stil de viata sanatos.

Duminică, 11 octombrie, ora 11.00, va asteptam la Jupiter City Shopping Center alaturi de partenerii nostri sa invatam impreuna ca sanatatea incepe cu preventia!
 

 
Prezintă evenimentul: actorul Florian Ghimpu („Copiii spun lucruri trasnite”)
 
Ateliere și standuri:

 
Parteneri:
Jupiter City, Carrefour Romania, Ramada, Antena 1, Kiss FM, Zile si nopți, Colgate,Creative Boutique, Green Sound Music, Spider Holding, Gradinita “Micul Print“, Helen Doron, Povesti nemuritoare, Fantana Bunicului, Subway, Elyssium Sports Arena Pitesti, Instructor Zumba Fitness Roxana Copaci, Class Music Band, Oferte zi de zi, Casa de cultura „Adriana Trandafir” Bascov, GlaxoSmithKleine, Sunstar GUM, New York Dental, Dentex,  In camara bunicii

Posteaza comentariu

* obligatoriu (nu va fi publicat) * obligatoriu
Postaza comentariu