Tehnologia digitala are beneficii incredibile, iar in stomatologie se traduce prin diagnostice rapide, mai multe optiuni de tratament, solutii personalizate, predictibilitate, precizie, rezultate rapide si spectaculoase.

La aniversarea de noua ani, MTC aduce in premiera in Pitesti un nou serviciu stomatologic: clona dentara. Pentru ca nimic nu e mai important decat sa conservam frumusetea naturala!

Acest serviciu ofera posibilitatea oricarui pacient sa-si pastreze pentru totdeauna forma dintilor. Eruptia dentitiei permanente se incheie in jurul varstei de 13 ani (cu exceptia molarului de minte), moment in care oricine isi poate imortaliza forma originala a dintilor pentru toata viata.

In timp, dintii se pot fractura din cauza accidentelor, pot fi distrusi de carii sau se pot pierde din cauza infectiilor sau a bolilor parodontale. Realizarea unei clone dentare ar putea permite insa refacerea dintilor dupa forma lor originala.

Clona dentara se poate realiza si mai tarziu, la 25-40 ani, daca dintii sunt in continuare integri. Mai mult decat atat, chiar daca unii dinti au fost deja afectati, inregistrarea formei celor ramasi integri poate fi folosita in viitor pentru reconstituirea lor. Cu ajutorul clonei dentare se pot realiza coroane care copiaza identic forma dintilor naturali, obtinandu-se astfel zambetul original.

Lucrurile merg chiar mai departe: datorita tehnologiei digitale, care ofera o multime de posibilitati, se poate obtine forma dintilor unui prieten sau a oricarei alte persoane.

Clona dentara foloseste trei tipuri de tehnologii cu ajutorul carora inregistreaza anumite informatii sub diverse forme. Toate aceste tehnologii ne ofera posibilitatea sa inregistram perfectiunea unui dinte si apoi s-o reproducem 100% in forma originala. Stocarea in clinica noastra se face pe o perioada nelimitata, iar accesul la baza de date este instant.

Tehnologia digitala ofera insa si alte avantaje, mai ales pentru acei pacienti care toata viata nu au fost multumiti de forma dintilor. Cu ajutorul serviciului Digital Smile Design, disponibil acum in clinica noastra, pacientii pot vedea cum vor arata cu noua forma a dintilor, isi vor putea da seama daca sunt multumiti de noul zambet si vor putea sa aduca modificarile dorite inainte a incepe orice tratament. Mai multe detalii despre Digital Smile Design puteti afla de aici: medicaltours.ro/blog/stomatologia-digitala.

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?