Iata in ce consta consultatia in clinica noastra:

 
1. Protocolul de poze

Acestea sunt de doua tipuri: extraorale si intraorale, ambele tipuri ofera foarte multe informatii medicilor practicieni care odata cu plecarea pacientului din cabinet, pot studia acesta poze in vederea realizarii unui plan de tratament adecvat.

 
2. Oglinda dentara

Medicul practician inspecteaza fiecare dinte al pacientului si alcatuieste o fisa cu toate informatiile despre dintii acestuia. Chiar daca problema indicata de pacient se afla intr-o singura zona, aparatul dento-maxilar trebuie privit ca un tot unitar si trebuie consultat in totalitate.

 
3. Radiografiile retroalveolare

Acestea pot da informatii foarte importante, mai ales despre cariile interdentare, care nu pot fi observate la realizarea oglinzii dentare.

 
4. Radiografia panoramica

Asa cum am mai spus, cavitatea bucala trebuie analizata in intregime si analizata orice problema inca din stadiul incipient. Pentru asta se face o radiografie panoramica*. In afara de detectarea unor eventuale probleme, prin aceasta investigatie se obtin si foarte multe informatii extrem de importante pentru planul de tratament final.

Slider Managers

* radiografia panoramica se taxeaza separat in clinica noastra

 
5. Opinia finala

Toate aceste informatii sunt analizate de intregul grup de medici al echipei MTC in sedinta medicala, astfel incat, in final pacientul beneficiaza nu doar de o singura opinie, ci de o suita a intregii echipe.

 
Programeaza-te acum la o consultatie! Completeaza formularul de contact si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.