1. Home
  2. Dan Gruia

Dan Gruia

Medic Stomatolog, specializare Implantologie

Dr. Dan – Gabriel Gruia lucreza în practica stomatologică din Octombrie 2004, odata cu absolvirea U.M.F “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, ca medic stomatolog. 

Ulterior a dobândit Diploma de Master în Business Administration – ASE București 2009, precum și Atestatul de Competență în Implantologia Orală – UMF “Carol Davila” București 2010.

Toate aceste experiențe și multe altele, naționale și internaționale, au creat o imagine de ansamblu asupra domeniului sau de activitate și asupra altor domenii.

Ca urmare, a învățat să respecte și să iubeasca medicina dentară, să abordeze conservativ și cu competența naturalul, fără excese, și departe de influențe sau interese comerciale. Considera că medicina dentară este cu adevărat o vocație și nu o afacere.

Acesta a strâns în jurul său o echipa de medici stomatologi și specialiști si a creat o clinică stomatologică în care se îmbină experiența generației mature cu energia și dinamismul generației tinere.

Condus de dorința de a excela, a investit în dezvoltarea clinicii, atât prin echipamente de ultimă generație, cât și prin dezvoltarea personală și profesională a echipei medicale.

Rezultatul acestor investiții se concretizează astăzi într-o clinică multidisciplinară cu 4 unit-uri dentare și cele mai moderne tehnologii implementate, urmare a numeroaselor cursuri de formare naționale, dar mai ales internaționale, la care a luat parte: FDI Singapore 2009, Europerio Viena2012, ICOI Istanbul 2013, GNYDM New York City 2014, Europerio Londra 2015, IDS Koln 2017, Implantology Symposium Las Vegas 2018, etc. .

Formare / Activitate 

  • Medic Stomatolog, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, 2004
  • Competență Implantologie Orală, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, 2009
  • Master în Business Administraton, ASE /FABIZ – Engleză București, 2009
  • Membru în Consiliului Județean Prahova al Colegiului Medicilor Dentiști din România

Sharing is caring!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?