Albirea dintilor

Pentru ca un zambet natural nu poate fi altcumva decat alb, estetica dentara inglobeaza una dintre cele mai dorite operatii de cosmetizare a zambetului: albirea dintilor.
Deoarece echipa Medical Tours Company este constienta de importanta pe care o are un zambet impecabil, la noi procesul de albire a dintilor este realizat la cel mai inalt nivel si anume cu ajutorul aparaturii ZOOM2. ZOOM2 este un aparat revolutionar ale carui principale atribute sunt simplitatea, rapiditatea si rezultatele impecabile. In plus, numeroaselor studii stiintifice la care a fost supus au dovedit absenta totala a efectelor negative asupra smaltului dentar. Intr-o singura sedinta, de doar 45 de minute, ZOOM2 reuseste ceea ce procedeele traditionala de albire a dintilor nu reusesc in luni de zile si anume: albirea dintilor decolorati si eliminarea petelor de pe smalt si dentina.

Procesul de albire a dintilor ZOOM2 se realizeaza in doi pasi. Intr-o prima faza se aplica pe dantura un gel ale carui principale ingrediente active sunt peroxidul de hidrogen si gluconatul de fier. Apoi aparatul emite radiatii ultraviolete in vederea activarii gelului. Gelul este activat prin reactia foto - fenton a peroxidului de fieri dizolvat. Reactie ce asigura o continuitate a actiunii gelului pe toata durata tratamentului.

Prin natura procedeului de a penetra structura dintelui si a-i modifica pigmentatia din interior, acesta capata durabilitate. Dintii se vor mentine la fel de albi, ani in sir. Mai precis, daca e respectata o minima ingrijire post-albire, efectul ZOOM2 e garantat cel putin 5 ani.

 

Fatetele dentare

Pentru ca un zambet impecabil se obtine numai atunci cand dintii sunt intr-o stare perfecta si nu atunci cand sunt ciobiti, fisurati, fracturati, echipa Medical Tours Company foloseste cu succes fatetele dentare.

Fatetele dentare sunt niste foite subtiri de ceramica care se lipesc pe suprafata dintilor dupa slefuirea unei suprafete foarte subtiri a smaltului. In plus, acestea ofera datorita calitatii ceramicii translucide un aspect mult mai natural fata de ceea ce se putea obtine in trecut. Fateta ceramica este cea mai simpla metoda de a schimba culoarea si forma dintilor pentru a obtine un zambet perfect. O indicatie foarte importanta a fatetelor dentare este si inchiderea spatiilor inestetice dintre dinti, corectarea defectelor estetice provocate de dintii inghesuiti.

 

Coroane dentare ceramice

Atunci cand dinti sunt aproape in totalitate distrusi, cea mai buna solutie pentru ca zambetul sa nu fie compromis impreuna cu acestea sunt coroanele din portelan cu sau fara suport metalic. Lipsa anumitor dinti poate fi inlocuita prin punti dentare sau coroane pe implanturi. O coroana este 'carapacea' care acopera un dinte distrus intr-o mare masura si-i reda acestuia forma initiala.

Indiferent de problemele de dantura pe care pacientii le au, echipa MTC le sta mereu la dispozitie, pentru ca un zambet perfect cu dinti frumosi si sanatosi creste incredererea de sine si are un rol important in dezvoltarea relatiilor personale si de business.

 
Programeaza-te acum la o consultatie! Completeaza formularul de contact si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.