filosofie

 
 

Filosofia MTC

"Thinking outside the box" - aceasta sintagma a fost cunoscuta inca din anii 60-70 in USA, in domeniul managementului si reprezinta rezolvarea unei probleme altfel decat conventional. Paradoxal sau nu aceasta este filozofia de functionare a MTC, iar conventionalul aici nu este decat sistemul medical romanesc, invechit si ineficient, dar care se gaseste, din pacate, in proportie de 90% la clinicile dentare romanesti. Fiind rezultatul, unei echipe, a carei constructii a inceput in 2004, MTC reprezinta o companie care nu face nici un compromis atunci cand este vorba de calitatea serviciului stomatologic. Pasiunea pentru aceasta profesie ne da posibilitatea de a imbina utilul cu placutul intr-un mod inedit. Dotarea si amenajarea clinicii dentare, nu sunt decat un mijloc de a obtine maximul de eficienta a unei echipe exemplar instruta. MTC pune capitalul uman si capacitataea acestuia inaintea tuturor dotarilor medicale. Desi este cea mai moderna clinica dentara din Arges, punctul forte il reprezinta profesionalitatea personalului medical, care a fost selectionat si instruit cu foarte mare atentie. MTC se adreseaza doar acelor persoane care sunt deschise la educatia medicala si care constientizeaza necesitatea colaborarii bilaterale (pacient-personal medical) pentru obtinerea si mentinerea unui produs rezultat in urma serviciului medical.

MTC nu face compromisuri atunci cand este vorba de serviciile sale medicale, de aceea isi rezerva drepturile de alege numai pacientii receptivi la aceasta filozofie de functionare. Atat prin cunostiintele profesionale ale personalului medical, prin intermediul softurilor de specialitate de care dispune, dar si prin publicarea diferitelor informatii pe acest site, MTC isi propune sa vina in ajutorul pacientilor sai prin imbunatatirea educatiei medicale a acestora. Intr-un final, prin informatia scrisa (pe blog) dar si prin cea foto-video din galeria multimedia, www.medicaltours.ro, spera sa reprezinte un portal stomatologic de referinta pentru toti cei interesati, din lumea virtuala (pacientii altor clinici, studenti la stomatologie, medici dentisti, jurnalisti care au nevoie de informatii in articolele lor etc).

Desi majoritatea clinicilor pastreaza aceasta informatie secreta (in special tehnicile de rezolvare a cazurilor complicate), mizand pe ea ca pe un atu in fata concurentei, MTC a decis ca poate ajuta la dezvoltarea mediului stiintific stomatologic romanesc, iar importanta cresterii profesionale a societatii stomatologice locale este mult mai mare decat pericolul afectarii de catre concurenta. Asadar, MTC va furniza toata informatia disponibila, celor interesati, considerand ca mediul stomatologic romanesc are nevoie intai sa abunde in profesionisti si abia apoi sa se ingrijoreze de concurenta.

Veti gasi in paginile acestui site aproape tot ce trebuie sa stiti despre serviciile stomatologice, iar in momentul in care informatia furnizata nu va fi suficienta, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari.

Razvan Savu, Manager Medical

Share Button

 
Programeaza-te acum la o consultatie! Completeaza formularul de contact si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.