Fiecare 1 martie inseamna pentru noi inca un an in marea familie MTC, inca un an plin de provocari, de limite depasite, de formari continue, de vise implinite.
De la inceput ne-am dorit sa fim cat mai aproape de pacientii nostri, de nevoile si de asteptarile lor, asa incat cei mai buni specialisti si tehnologia de ultima generatie au fost elementele pe care am mizat pentru a oferi in mod constant servicii de cea mai buna calitate. In plus, atat medicii, cat si personalul non-medical al MTC participa la formari profesionale periodice, iar pacientii nostri stiu ca inovatia este preocuparea noastra permanenta.

Astazi implinim 5 ani, la care ne gandim cu mandrie, dar si cu foarte multa recunostinta. Suntem mandri de toate zambetele pe care le-am trezit la viata, de toate cursurile care ne-au ajutat sa fim mai buni, de toate provocarile care ne-au testat si ne-au imbogatit cu experienta, de toti pasii mici care ne-au adus pana aici.
Suntem bucurosi ca articolele pe care le oferim pe blogul MTC isi ating tinta, iar rezultatul il vedem in pacientii informati cu care ne intalnim zilnic si in faptul ca ne calca tot mai des pragul oameni care au inteles importanta preventiei.

Ne bucuram sa fim prima clinica din Pitesti care, pentru confortul pacientilor sai, a implementat metode si tehnologii centrate pe indepartarea stresului si a durerii (anestezie locala controlata prin computer etc.). Stim ca timpul este important pentru pacientii nostri, asa ca avem propriul laborator, dotat la cele mai inalte standarde, care include aparatura de radiologie digitala cu un nivel redus de expunere la radiatii. Suntem prima clinica dentara din Arges care a introdus tehnologia ceramica pe zirconiu, dar si tehnologia CAD-CAM, datorita careia restaurarile dentare sunt mai rapide si mai precise. Folosim microscopul dentar inca de la infiintarea clinicii, doctorul Savu fiind primul utilizator de microscop dentar din Arges.

Unul dintre proiectele nostre de suflet este Teddy Care, prima clinica stomatologica din Pitesti dedicata copiilor si adolescentilor, care a fost gandita dupa un concept de poveste, cu loc de joaca animat, cabinete confortabile si colorate, personal specializat, aparatura de ultima generatie si proceduri pentru sterilizarea perfecta a instrumentarului. Stim ca o relatie medic-pacient bazata pe incredere este cheia pentru o buna stare de sanatate pe termen lung si cea mai buna cale de a elimina frica de medicul dentist si anxietatea resimtita de copil, asa incat am vrut ca Teddy Care sa fie acel loc lipsit de griji in care atat copiii, cat si parintii lor sa se simta confortabil si increzatori de fiecare data.

Pentru ca iubim oamenii si suntem responsabili de viata noastra sociala, dar si de a celorlalti, ne face o mare placere sa venim in ajutor ori de cate ori putem si este nevoie de noi. Am dezvoltat un program de tratamente sociale prin care ne-am propus sa-i ajutam pe aceia dintre noi care nu-si pot perminte servicii stomatologice. Am fost si Mos Craciun pentru o zi si am oferit unei persoane cu probleme dentare grave sansa unei reabilitari orale in valoare de 15.000 de euro. Ne-am implicat in campanii de responsabilizare sociala, cea mai recenta fiind campania ”Impreuna daruim zambete”, prin care clinica Teddy Care ofera tratamente stomatologice gratuite pentru copiii din 4 centre de plasament din Pitesti.

Ne mandrim cu faptul ca am pus in practica un concept unic de turism dentar care ne-a propulsat pe pozitia de lider in Romania pe acest segment si care a atras atentia presei straine, Medical Tours Company fiind prima clinica stomatologica din Romania prezentata pe larg intr-o emisiune in prime-time la o televiziune internationala.
Au fost 5 ani frumosi, intr-o echipa tanara, profesionista, vesela si prietenoasa, oameni cu suflet pentru care pacientii au fost intotdeauna pe primul plan. Recompensele pentru implicarea noastra au continuat sa vina in toti acesti ani, insa cea mai importanta realizare a noastra este faptul ca ne-ati acordat increderea voastra, ne-ati devenit prieteni, ne-ati incurajat si sustinut.

Va multumim pentru 5 ani minunati!
Echipa Medical Tours Company

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?