In cazul in care, lipsesc un numar mai mare de dinti, spatiul produs de lipsa dintilor se acopera cu o proteza dentara care trebuie indepartata zilnic, reprezentand o lucrare protetica mobila. O punte dentara este un dinte fals, cunoscut si ca un dinte artificial, care se cimenteaza pe dintii stalpi prelucrati in prealabil de unu din doctorii de la Medical Tour. Puntea dentara poate acoperi spatiul creat de unul pana la trei dinti lipsa de pe arcada in zona laterala, iar in zona frontala chiar pana la patru dinti. Puntile dentare imbunatatesc masticatia si reduc posibilitatea migrarii dintilor vecini in spatiul lipsa. Protezele mobile sunt inlocuitori artificiali ai dintilor si tesuturilor adiacente de obicei realizate din rasini acrilice sau din combinatii ale acestora cu diverse metale. Protezele totale inlocuiesc dantura in totalitate iar cele partiale inlocuiesc dintii lipsa ocolind in general dintii naturali prezenti inca pe arcade

 

Pentru ca echipa MTC foloseste numai materiale de cea mai buna calitate lucrarile protetice obtinute exceleaza prin estetica si functionalitate. Unul dintre cei mai importati factori in realizarea unei lucrari protetice de exceptie este reprezentat de sistemul de amprentare. Tinand cont de acest lucru si pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor, echipa MTC foloseste unul dintre cele mai performante sisteme de aprentare din lume : Impregum. Amprentele luate in Impregum sunt stabile pana la 14 zile, deci modelul nu trebuie turnat imediat, un alt avantaj fiind faptul ca intr-o amprenta luata cu materialul de amprenta Impregum se pot turna mai multe modele.

 

Beneficiile principale ale sistemului de amprentare Impregnum sunt: Acuratetea detaliilor, Hidrofilicitate initiala, Tixotropie, Priza rapida/excelente proprietati de curgere. Acuratetea superioara si hidrofilicitatea initiala ajuta la reproducerea perfecta a detaliilor într-un mediu umed, chiar si la amprentarea zonelor subgingivale. Materialul de amprenta Impregum este hidrofil chiar de la inceputul amestecarii, deci isi face perfect treaba, chiar si atunci cand campul protetic este umed la introducerea lingurii an cavitatea bucala. Proprietatile optime de tixotropie il fac mai usor de folosit. Desi materialul este fluid sub presiune si patrunde bine sub marginile preparatiei, el ramane vascos în lingura si in jurul preparatiei dupa incetarea presiunii.

 
Programeaza-te acum la o consultatie! Completeaza formularul de contact si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.