Departamentul de imagistica al clinicii noastre le ofera pacientilor posibilitatea de a realiza acest tip de investigatii rapid, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze intr-un centru specializat si sa astepte pana la urmatoarea programare pentru interpretarea rezultatelor si plan de tratament.

Aparatura pentru radiografii digitale intraorale si panoramice are un nivel scazut de radiatii, fiind indicata atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Tehnologia CBCT (Cone Beam Computed Tomography)

Ofera imagini tridimensionale ale dintilor, tesuturilor moi, nervilor si oaselor intr-o singura scanare. Este nevoie de o singura rotatie completa de 360 de grade in jurul capului pacientului pentru a obtine toate imaginile necesare.

Prin urmare, timpul de expunere este mult mai mic si, deci, nivelul de radiatii mult mai redus decat in cazul computerului tomograf clasic, iar scanarea este sigura, non-invaziva si extrem de precisa.

Serviciile noastre de imagistica dentara se adreseaza atat medicilor stomatologi colaboratori, pentru pacientii proprii, cat si persoanelor care au nevoie de o radiografie sau un Computer tomograf dentar in vederea realizarii unor tratamente stomatologice. Va stam la dispozitie in intervalul 9.00 – 17.00 in ambele locatii ale clinicii noastre (Str. Smeurei nr. 58, et. 4 / B-dul Fratii Golesti nr. 2, mezanin, Pitesti).

SUNA ACUM

Sharing is caring!

1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?