Tehnologia digitala in tehnica dentara aduce precizie, eficienta, calitate si scade timpul tratamentelor.

Restaurarile dentare sunt mai precise, mai rapide si mai estetice datorita sistemului CAD-CAM (modelarea si fabricarea sunt asistate de calculator). Scanarea (si amprentarea) este tot digitala, deci practic toate etapele lucrarilor de laborator sunt realizate cu ajutorul tehnologiei digitale. Rezultatul este extrem de estetic si asemanator dintilor naturali, de o rezistenta sporita si personalizat.

Calitatea, rezistenta si estetica restaurarilor dentare realizate cu ajutorul tehnologiei digitale sunt mult superioare celor realizate prin tehnica clasica, iar timpul de executare este mult redus.

Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, laboratorul de tehnica dentara Medical Tours Company asigura lucrari protetice de cea mai buna calitate, redarea esteticii si a functionalitatii fiind principala noastra preocupare. Punctele noastre de referinta sunt tehnologia computerizata CAD-CAM, materialele inovatoare si experienta echipei noastre de tehnicieni dentari, ce beneficiaza de formari continue in Romania si in strainatate.

CONTACTEAZA-NE!

Sharing is caring!

1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?