terapie
 
 
 

In prima faza, caria se face prezenta vizual prin aparitia unui punct de culoare maronie. In timp, acest punct se transforma intr-o cavitate, care se mareste in timp si care are urmatoarele simptome: durere, produsa de iritarea sau infectia pulpei dentare, respiratie urat mirositoare, pete albe, gri, maro sau negre pe dinte, dinte fracturat sau sensibil la presiune. Odata ce a inceput sa evolueze, caria dentara poate ajunge nervul dintelui, ceea ce impune scoaterea nervului si obturarea canalelor radiculare. La MTC tratamentul cariilor se traduce prin: indepartarea in totalitate a tesuturilor dentare afectate, protectia tesuturilor sanatoase, reconstituirea dintelui, adica punerea plombei.

 

Microscopul Dentar

Pentru un tratament de o calitate superiare, echipa MTC dispune pe langa profesionism si de aparate performante, cu efecte remarcante in terapia dentara. Mai exact, la MTC terapia dentara se face cu ajutorul microscopului. Microscopul dentar face posibila vizualizarea unor detalii ce nu pot fi observate cu ochiul liber. Imaginea la microscop este marita si foarte clara. Claritate ce se datoreaza faptului ca sursa de lumina este orientata pe aceeasi directie pe care priveste medicul si in acest mod nu se formeaza umbra. In plus, microscopul dentar reda cu fidelitate culorile. Astfel, acesta ofera o vizibilitate optima si o iluminare mult mai puternica, ceea ce permite o evaluare mult mai clara a cauzelor si consecintelor afectiunilor.

 
Marirea si iluminarea imaginii dintilor creaza premize pentru un tratament dentar de exceptie, strict bazat pe problemele pacientului. Datorita camerelor video incorporate, imaginile surprinse de microscop sunt redate pe monitor, putand fi vizualizate chiar si de pacient. Avantajele utilizarii microscopului dentar sunt numeroase si benefice in primul rand pentru pacienti. Printre avantajele remarcabile pe care le ofera microscopul in terapia dentara se numara: verificarea indepartarii in totalitate a dentinei alterate, verficarea adaptarii marginale a obturatiilor

 
Programeaza-te acum la o consultatie! Completeaza formularul de contact si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a stabili o programare.