Welcome Pack

  1. Home
  2. Welcome Pack

Pentru ca preventia este esentiala atat pentru sanatatea orala, dar si a intregului organism, ne-am propus sa te intampinam cu un

WELCOME PACK

care sa-ti aduca zambetul pe bune.

Primeste cu bucurie beneficiile pe care ti le-am pregatit:

Consultatie

Radiografie panoramica

Fotografii intraorale de diagnostic

Plan de tratament personalizat*

Detartraj, periaj profesional, Air-Flow, instructaj igiena orala

* include solutiile de tratament, etapele interventiei, durata tratamentului și costurile finale

De ce este atat de importanta preventia dentara ?

scade riscul de carii dentare, afectiuni gingivale si alte afectiuni dentare grave

identificarea la timp a problemelor dentare inseamna tratamente mai putin complexe, dar si costuri mai mici

reduce riscul dezvoltarii unor afectiuni dentare legate de anumite afectiuni cronice (diabet, osteoporoza, tulburari de alimentatie etc.)

Consultatia

Anamneza

Pacientul completeaza o fisa cu cele mai relevante informatii despre afectiunile cu care s-a confruntat, inclusiv stomatologice, tratamentele pe care le urmeaza, eventuale alergii etc., astfel incat medicul sa aiba o imagine de ansamblu despre starea ta de sanatate.

Protocol foto

Cuprinde imagini extraorale si intraorale care, alaturi de restul investigatiilor, il ajuta pe specialist sa realizeze un plan de tratament complet si corect.

Examen clinic

Medicul practician realizeaza examenul clinic, notand toate informatiile. In acest moment, chiar daca problema indicata de pacient se afla intr-o singura zona, aparatul dento-maxilar trebuie privit ca un tot unitar si trebuie inspectat in ansamblu. In plus, chiar daca pacientul se prezinta la medic cu anumite probleme, in urma consultatiei pot fi descoperite si alte afectiuni pe care pacientul nu le constientizeaza inca. Medicul examineaza tot acum si ocluzia (muscatura), modul cum este realizata igiena orala, mobilitatea dintilor, tesuturile moi.

Investigatii radiologice

Necesare pentru o imagine de ansamblu, dar si pentru detalii care nu pot fi observate in timpul examenului clinic, medicul are nevoie de o radiografie panoramicaAceasta permite vizualizarea dentitiei in ansamblu, a osului maxilar si mandibular, a articulatiilor temporo-mandibulare si a sinusurilor maxilare si ofera astfel o imagine de ansamblu a cazului.

Planul de tratament

Pacientul primeste informatii detaliate despre diagnostic, solutiile de tratament posibile, etapele tratamentului, durata si costurile acestuia. Este extrem de important pentru un tratament reusit, pentru ca acum ne putem asigura ca pacientul intelege si este de acord cu solutiile propuse.

Igienizarea dentara profesionala

O igiena dentara corecta este esentiala pentru un zambet sanatos. Igienizarea profesionala nu poate lipsi din protocolul de ingrijire a dintilor, prevenind cariile, afectiunile parodontale      si chiar pierderea dintilor.

Ce cuprinde?
Detartraj cu ultrasunete

Vibratii care indeparteaza cu usurinta toate depozitele dure (tartru, placa bacteriana), fara sa afecteze smaltul dentar. Este o procedura rapida, confortabila pentru pacient, care se recomanda a fi realizata la fiecare 6 luni.

Air Flow

O tehnica eficienta de indepartare a depozitelor moi, a coloratiile date de cafea, nicotina, ceai si alti coloranti din alimente etc. prin proiectarea unui jet de aer, apa si pulbere de bicarbonat pe toata suprafata dintilor, inclusiv in spatiile greu accesibile dintre dinti.

Periaj profesional

Etapa in care micile imperfectiuni de pe coroanele dentare sunt netezite, dintii ramanand stralucitori.
Un alt beneficiu al acestei proceduri este faptul ca placa bacteriana adera mai greu.

Programeaza-te acum

Nume *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Email *
Please enter a valid email address.
Mesaj *
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
You need to agree with the terms to proceed
26 + 9 = ?
Enter the equation result to proceed

Medical Tours Victoriei

Str. Henri Coanda 31A, Sector 1, Bucuresti
+40771 763 640
Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?