Estetica dentara ofera multiple optiuni prin care se poate obtine un zambet perfect. Dintre acestea, coroanele dentare sunt printre cele mai cunoscute si cautate.
Printr-o coroana dentara se poate acoperi intreaga suprafata a dintelui afectat, conferindu-i astfel rezistenta si durabilitate, dar si o estetica imbunatatita (coroanele pot corecta si probleme precum forma sau alinierea dintilor).  

Un implant dentar este o investitie cu beneficii reale pentru sanatatea orala si pentru calitatea vietii. Atunci cand ti-ai pierdut o parte din dinti sau medicul stomatolog tocmai te-a informat ca unul sau mai multi dintre dintii tai cu probleme trebuie extrasi pentru ca nu se mai pot trata, implantul dentar va fi cu siguranta una dintre solutiile propuse, deoarece este varianta cea mai apropiata din toate punctele de vedere de dintii naturali. Poate cel mai important avantaj al implanturilor dentare este acela ca, la finalul tratamentului, vei avea dinti identici cu cei naturali, atat ca aspect, cat si ca functionalitate.

 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decat sa primesti si sa daruiesti, puteti beneficia de oferta noastra si in luna ianuarie: IMPLANT + BONT PROTETIC + CAPA DE VINDECARE + COROANA DIN CERAMICA PE ZIRCONIU 2900 LEI (pret vechi: 3430 LEI).

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?