Implanturile dentare sunt cea mai sigura si mai eficienta solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa, indiferent de numarul acestora:

  • Rezistente
  • Biocompatibile
  • Nu compromit dintii naturali
  • Aspect excelent
  • Confort superior altor optiuni de inlocuire a dintilor

Pentru raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre implantul dentar, va invitam sa accesati acest link: www.medicaltours.ro/implanturi-dentare .

Iar pentru ca lipsa dintilor este o problema reala, cu implicatii serioase atat la nivelul sanatatii dentare, cat si a intregului organism, editia Black Friday 2020 aduce solutia acesteia:

IMPLANT DENTAR + Consultatie Completa + CT + Plan de tratament la doar 1300 RON de la 3250 RON

TARIF INITIAL:

  • Consultatie dentara completa si plan de tratament – 250 RON
  • CT SCANNER COMPLET – 500 RON
  • IMPLANT DENTAR – 2500 RON

!!! Daca nu stiti de cate implanturi aveti nevoie, va asteptam la o consultatie inainte de ziua ofertei.

Ca si in anii anteriori, puteti achizitiona oricate servicii doriti, atat pentru dvs., cat si pentru alta persoana (mentionati acest lucru atunci cand rezervati oferta).

Retineti data: vineri, 27 noiembrie 2020!

Oferta se poate achizitiona de aici www.medicaltours.ro/black-friday, salveaza link-ul in favorite si in ziua de 27 noiembrie incepand cu ora 09:00 completeaza formularul pentru a intra in posesia ofertei.

TERMENI SI CONDITII:

1. OFERTA ESTE VALABILA DOAR VINERI, 27 NOIEMBRIE 2020, INTRE ORELE 09:00 SI 24:00.

2. PENTRU A PUTEA SA BENEFICIEZI DE ACEASTA OFERTA, TREBUIE SA TE INSCRII PE SITE-UL NOSTRU SI SA URMEZI INSTRUCTIUNILE DE PE ACEASTA PAGINA.

3. DUPA CE AI FOST CONTACTAT TELEFONIC, AI LA DISPOZITIE 3 ZILE PENTRU A ACHITA OFERTA SI A INTRA IN POSESIA VOUCHERULUI.

PLATA SE POATE FACE PRIN TRANSFER BANCAR (RECOMANDAM ACEASTA VARIANTA PENTRU A RESPECTA PROTOCOLUL DE PREVENTIE COVID-19), DAR SI IN CLINICA, RESPECTAND INDICATIILE PERSONALULUI.

4. VOUCHERUL ESTE VALABIL 6 LUNI DE LA ACORDUL MEDICULUI PENTRU INCEPEREA TRATAMENTULUI, INDIFERENT DE SERVICIUL ACHIZITIONAT.

5. IN CAZUL IMPLANTULUI DENTAR, ESTE NEVOIE DE O CONSULTATIE SI UN PLAN DE TRATAMENT. DACA NU STITI DE CATE IMPLANTURI AVETI NEVOIE, VA ASTEPTAM LA O CONSULTATIE INAINTE DE ZIUA OFERTEI.

6. PUTETI ACHIZITIONA ORICATE SERVICII DORITI, PRECIZATI NUMARUL APROXIMATIV ATUNCI CAND REZERVATI OFERTA.

7. VOUCHERELE NU SUNT TRANSMISIBILE.

8. IN CAZUL IN CARE DORITI SA ACHIZITIONATI OFERTA PENTRU ALTA PERSOANA, MENTIONATI ACEST LUCRU IN MOMENTUL IN CARE SUNTETI CONTACTAT TELEFONIC DE ECHIPA NOASTRA.

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?