Zambetul perfect e mai usor de obtinut ca oricand!

  1. Estetica Dentara
  2. Zambetul perfect e mai usor de obtinut ca oricand!

Pierderea unuia sau  mai multor dinti nu va afecteaza numai zambetul, ci si masticatia, alimentatia zilnica, precum si viata sociala. In plus, neinlocuirea la timp a dintilor lipsa aduce cu sine alte probleme serioase, cum ar fi pierderea volumului osos, ceea ce va aduce prejudicii importante aspectului fetei.

Cand un dinte este pierdut, osul in care a fost ancorat nu mai este stimulat corespunzator si incepe sa se micsoreze (se atrofiaza), devenind din ce in ce mai fragil. Daca nu se intervine la timp, pierderea de os continua, iar forma fetei incepe sa se modifice. In timp, fata capata un aspect imbatranit inainte de vreme – sunt cazuri in care persoanele afectate par chiar si cu 10 ani mai in varsta din aceasta cauza.

Implanturile dentare sunt, din acest punct de vedere, cea mai buna alegere in ceea ce priveste inlocuirea dintilor lipsa, pentru ca se comporta exact ca dintii naturali, incetinind sau chiar stopand pierderea osoasa. Lasand la o parte ca veti putea vorbi, zambi si manca alimentele preferate fara probleme, implantul dentar este cea mai buna solutie pentru prevenirea imbatranirii premature cauzate de lipsa dintilor.

 

Ne dorim sa va vedem mereu cu zambetul pe buze, de aceea v-am pregatit o oferta speciala: implant dentar la doar 189 euro de la 390 euro!

Bonus: consultatie, plan de tratament si radiografie panoramica GRATUITE!

 

Pretul priveste doar implantul dentar, bontul si coroana dentara implicand costuri suplimentare. Oferta este valabila in limita stocului disponibil si numai in saptamana 25 – 31 august 2014!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?