Zambetul care ne-a molipsit pe toti

  1. Estetica Dentara
  2. Zambetul care ne-a molipsit pe toti

Pacienta despre care vrem sa va vorbim azi face parte dintre acei oameni care te fac sa te simti in largul tau din prima clipa. E vesela, modesta, calda si cu o capacitate de adaptare la orice situatie pentru care am ajuns curand sa o admiram, mai ales ca pe parcurs am descoperit ca este, de fapt, o persoana care nu se simte foarte bine daca se afla in centrul atentiei.

Dupa multi ani in care s-a tot luptat cu problemele dentare, dar nu a reusit sa gaseasca resursele interioare de a spune “acum este momentul”, 2018 este anul in care pacienta noastra porneste decisa pe drumul turismului dentar. Intamplarea face ca prietena sa de o viata sa se fi tratat deja in clinica noastra, asa incat experienta acesteia a fost decisiva pentru a lua o hotarare.

Asadar, in 2018 soseste la MTC pregatita sufleteste pentru schimbare si are o mare surpriza: cu ajutorul unui Digital Smile Design reuseste sa vada diferenta dintre aspectul pe care il are acum, cu dantura afectata in mare masura de problemele dentare de o viata, si cum va arata la finalul tratamentelor dentare. Mai entuziasmata ca niciodata, incepe tratamentele, nerabdatoare sa se vada zambind cat mai repede.

 

Aceste tratamente s-au intins pe parcursul a 6 luni. Dupa Digital Smile Design, pe arcada superioara au fost efectuate elongatii coronare, urmate, la 3 luni, de coroane provizorii care, la randul lor, au fost inlocuite de coroane definitive monolitice multilayer din zirconiu.

 

In ceea ce priveste arcada inferioara, s-a optat pentru o reabilitare totala prin All-on-4, deoarece dintii pacientei erau sever afectati si nu au mai putut fi salvati. Implanturile au fost inserate cu ajutorul ghidului chiurgical, metoda ce ofera precizie, confort si cele mai bune rezultate. Pentru partea estetica, s-a optat pentru o punte metalo-compozita.

 

Ce spune pacienta?
“Am ajuns la Medical Tours Company la recomandarea unei prietene din copilarie, fosta pacienta a clinicii. L-am intalnit aici pe dr. Razvan Savu, care mi-a povestit despre Digital Smile Design. Mi s-a parut senzational sa vad, pe de o parte, cum arat cu dantura mea complet distrusa si, pe de alta parte, cum as arata la finalul tratamentelor dentare. Iar acum, la 6 luni dupa aceasta discutie, am exact dantura pe care am vazut-o in poze si pot sa spun cu mana pe inima ca mi-au fost implinite toate asteptarile.”

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?