Despre noi

Pentru noi, medicina dentara inseamna pasiune. Oferim solutii inedite intr-un sistem medical blocat in conventional si nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre medicale. Aceasta se traduce prin: tehnologie de ultima ora, tratamente personalizate, o echipa exemplar instruita, entuziasta si profesionalista. Le oferim pacientilor nostri, in plus, experienta si intreaga noastra disponibilitate pentru a putea zambi din nou. Rapid, eficient, sigur si pe termen lung.

Credem in ceea ce facem zi de zi si in rezultatele noastre ca echipa. Credem, de asemenea, ca putem fi mai buni numai daca tinem pasul cu evolutia tehnologiei, de aceea mergem periodic la cursuri de perfectionare. Credem in educatie, din acest motiv ne informam pacientii cu tot ce ar trebui sa stie pentru obtinerea rezultatelor dorite si mentinerea lor. Si mai credem ca impartasirea experientei noastre in tratarea cazurilor complicate cu alti specialisti poate fi punctul de plecare pentru un sistem medical profesionist. Pe scurt: gandim diferit. (Daca asta cauti, ai ajuns in locul potrivit.)

Inceputul

Ia nastere Medical Tours Company, clinica stomatologica romano-franceza care, cu ajutorul unei echipe tinere si entuziaste, isi propune sa ofere servicii stomatologice la cel mai inalt nivel, dar si sa-si educe pacientii in ceea ce priveste preventia afectiunilor dentare. Cu o gama extinsa de servicii, de la profilaxie la terapie si estetica, implantologie, protetica, pedodontie si ortodontie, investitiile companiei sunt continue, directionate spre formarea permanenta a echipei, dar si spre dotarile tehnice ale clinicii.

Prima clinica dentara pentru copii

Se deschide Teddy Care, prima clinica dentara dedicata exclusiv copiilor si adolescentilor din Arges, din dorinta de a le oferi copiilor servicii stomatologice adaptate nevoilor si varstei, cu blandete si netraumatizant. Educatia medicala de la varste fragede este esentiala pentru o buna sanatate orala, de aceea echipa noastra ofera, pe langa tratamente stomatologice de calitate, si informatii privind igiena dentara, importanta tratarii dintilor de lapte si consiliere privind tratamentele de preventie a afectiunilor dentare.

Premiul pentru inovare

In cadrul unei gale care a reunit peste 500 de societati, Medical Tours Company a primit Premiul pentru inovare – intreprinderi mici si mijlocii, pentru un nou concept in Europa in domeniul turismului dentar, din partea Camerei Franceze de Comert si Industrie din Romania. Pe o piata in care concurenta este din ce in ce mai mare, este o recunoastere foarte importanta a modului in care am ales sa facem turism dentar.

Impreuna daruim zambete!

Din dorinta de a oferi mai mult comunitatii din care facem parte si de a sprijini accesul copiilor cu posibilitati reduse la tratamente stomatologice, am dezvoltat campania „Impreuna daruim zambete!”. In urma acesteia, copiii din 4 centre de plasament din Pitesti au beneficiat de tratamente stomatologice gratuite la TeddyCare.

Aflati mai multe detalii despre campanie de aici.

Chris Barrow, un influent expert britanic, evalueaza clinica

Chris Barrow, unul dintre cei mai influenti 50 de oameni din domeniul stomatologic britanic, a ajuns in Romania pentru a evalua modul in care este pus in practica turismul dentar la Medical Tours Company. Expertul britanic a fost foarte incantat de clinica si de cum se intampla lucrurile aici, de la primirea pacientilor, competenta medicilor pana la standardele noastre inalte de calitate.

Aici puteti afla direct de la Chris Barrow detalii despre vizita sa in Romania.

Gary Millar, pacientul nostru

Anul a inceput cum nu se poate mai bine pentru Medical Tours Company: Gary Millar, fostul primar al orasului Liverpool, a ales sa se trateze in clinica noastra. Aflat in cautarea unui dentist bun, pe care sa se poata baza, l-a cunoscut in Liverpool pe dr. Razvan Savu, de la care a aflat de posibilitatea de a beneficia in Romania de servicii de foarte buna calitate in timp scurt si la un pret mult mai mic decat in Liverpool. A avut chiar timp sa viziteze putin imprejurimile si a fost cucerit de frumusetea tarii, revenind ulterior ca turist.

Click aici pentru mai multe detalii.

Primul eveniment de preventie dentara din judetul Arges

Primele editii ale celui mai important eveniment de preventie dentara din Arges, “Zambeste, Pitesti!”, organizat si sustinut de Medical Tours Company si partenerii nostri convinsi de importanta unui stil de viata sanatos. In cadrul acestor evenimente, am oferit sute de igienizari dentare profesionale gratuit, dar si reabilitari dentare complete, am schimbat periute dentare folosite cu unele noi, am lansat “Povestea lui Teddy”, prin care incercam sa-i imprietenim mai usor pe copii cu medicul stomatolog. Evenimentul s-a nascut din dorinta noastra de a ajuta cat mai multa lume sa constientizeze importanta consultatiilor stomatologice preventive si a unui stil de viata sanatos.

Dave Evans, pacientul nostru

Tratamentele complexe realizate intr-un timp foarte scurt si calitatea serviciilor noastre sunt argumentele care l-au convins si pe Dave Evans, primul solist al trupei ACDC, ca Medical Tours Company este cea mai buna alegere. De altfel, Gary Millar, fostul primar  al orasului Liverpool, la randul sau pacientul Medical Tours Company, ii povestise deja experienta sa in clinica noastra. Intalnirea cu echipa care s-a ocupat de cazul sau l-a convins o data in plus ca se afla pe maini bune.

Afla mai multe detalii aici.

Medical Tours New Concept

Din dorinta de a raspunde cat mai prompt nevoilor pacientilor, in noiembrie 2018 este deschisa a doua locatie Medical Tours Company si TeddyCare, intr-un concept dedicat intregii familii. Veti regasi aici aceeasi echipa tanara si prietenoasa, care pune sanatatea si asteptarile dvs. pe primul loc si pentru care nu exista “imposibil“.

Investeste intr-o franciza Medical Tours Company. Iti oferim toate instrumentele necesare pentru o afacere de succes:

  • strategie, plan de bussiness si coaching;
  • asistenta in orice moment este nevoie;
  • sisteme eficiente de promovare.

Afla mai multe despre sistemul nostru de franciza. Trimite-ne un mesaj!

Medical Tours Stefanesti

In luna martie a acestui an a fost inaugurata clinica Medical Tours Company din Stefanesti, noua locatie fiind special gandita pentru a le veni in ajutor localnicilor, care nu mai trebuie sa se deplaseze in Pitesti pentru tratamente stomatologice. Specialistii nostri ofera intreaga gama de servicii dentare, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Investeste intr-o franciza Medical Tours Company. Iti oferim toate instrumentele necesare pentru o afacere de succes:

  • strategie, plan de bussiness si coaching;
  • asistenta in orice moment este nevoie;
  • sisteme eficiente de promovare.

Medical Tours Victoriei

Luna septembrie aduce o noua franciza Medical Tours Company, de data aceasta in Bucuresti (str. Henri Coanda nr. 31 A). Sub indrumarea dr. Gruia, si in aceasta locatie veti gasi o echipa multidisciplinara pregatita sa va ofere servicii dentare de cea mai buna calitate si sa transforme vizitele la stomatolog intr-o experienta placuta si confortabila.

Investeste intr-o franciza Medical Tours Company. Iti oferim toate instrumentele necesare pentru o afacere de succes:

  • strategie, plan de bussiness si coaching;
  • asistenta in orice moment este nevoie;
  • sisteme eficiente de promovare.

Sharing is caring!

1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?