Stomatologie pentru copii

Departamentul dedicat exclusiv copiilor si adolescentilor a luat nastere din dorinta de a le oferi acestora tratamente de calitate cu blandete si netraumatizant, intr-o atmosfera prietenoasa si confortabila, inconjurati de grija si experienta unei echipe de profesionisti.

Medici stomatologi specializati in tratarea copiilor
Medici specialisti in ortodontie
Toate tipurile de aparate dentare
Consiliere privind igiena orala si preventia afectiunilor dentare

Echipa medicala este pregatita sa ofere atat tratamente dentare la standarde inalte, cat si informatii privind igiena dentara, importanta tratarii dintilor de lapte si consiliere privind preventia afectiunilor dentare. Igienizarea profesionala, fluorizarea in cabinetul stomatologic si sigilarea dintilor, impreuna cu o igiena orala corecta, sunt principalele metodele de preventie a afectiunilor dentare. Educatia medicala a copiilor trebuie sa inceapa la o varsta cat mai frageda, pentru ca e intotdeauna mai usor, mai putin traumatizant, dar si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi.

Impreuna crestem zambete sanatoase!

Aparitia primilor dintisori este momentul in care trebuie sa programati si prima vizita la dentist. Parintii afla in cadrul acestei vizite cum sa ingrijeasca dintii celui mic si cum pot preveni afectiunile dentare, iar medicul stomatolog va deveni o prezenta obisnuita in viata copilului. Se pun astfel bazele unei relatii medic-pacient caracterizate prin incredere si prietenie.

Dintii de lapte sunt foarte important atat pentru dezvoltarea vorbirii, cat si pentru o dentitie permanenta sanatoasa, de aceea este foarte important sa fie pastrati cat mai mult pe arcadele dentare. Rezistenta dintilor de lapte este scazuta, pot fi usor afectati de carii, de aceea nu trebuie sa neglijati vizitele periodice la stomatolog, iar igiena dentara trebuie sa fie corespunzatoare.

Igiena orala a copilului

Un inceput bun este esential pentru ingrijirea orala. Ceea ce invatam in copilarie face diferenta mai tarziu, iar acest lucru esta valabil si in ceea ce priveste rutina de igiena dentara. Iar noi, ca parinti, le asiguram astfel copiilor nu numai un zambet frumos, ci o viata sanatoasa. Incepeti devreme – e mult mai simplu, mai putin traumatizant si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi.

Tratamente fara durere

Cand copiilor le este teama de dentist, devin necooperanti. Alegeti un cabinet in care sa se simta bine si un medic care sa-i inspire incredere si cu care sa poata construi o relatie frumoasa pe termen lung.

Ortodontie copii

Orice copil trebuie evaluat preventiv de medicul ortodont in jurul varstei de 7 ani pentru a se putea interveni si corecta in timp util anomaliile dentare (dinti strambi, inghesuiti sau distantati etc.). Un procent ingrijorator de mare de copii (aproximativ 70%) cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani au nevoie de tratament ortodontic, asa incat consultatia ortodontica preventiva nu trebuie in niciun caz neglijata.

Afla mai multe detalii!

Suna acum!

0771 160170
0730 030400

Sharing is caring!

1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?