Frumusetea zambetului tau este acum completa cu noile proceduri de estetica faciala:

Tratamentul ridurilor

Marirea buzelor

Modelarea pometilor

Ridurile sunt o parte inevitabila a procesului de imbatranire. Odata cu trecerea timpului, pielea se subtiaza si isi pierde elasticitatea, dar exista si cativa factori care influenteaza foarte mult procesul natural de imbatranire: fumatul, expunerea prelungita la ultraviolete, expresiile faciale, ereditatea etc. Aspectul fizic, expresia fetei, modul in care zambim sunt lucruri esentiale pentru felul in care ne simtim, dar si pentru cum suntem perceputi de ceilalti. Din acest motiv, efectele provocate de trecerea timpului ne pot afecta atat psihic, cat si din punct de vedere social. Exista insa diverse optiuni terapeutice neinvazive care dau rezultate exceptionale in cazul ridurilor, trebuie doar sa o alegeti pe cea potrivita in cazul dvs.

Tratamentul ridurilor faciale cu toxina botulinica

Recomandat pentru ridurile de la nivelul fruntii, dintre sprancene sau de la coada ochiului. Efectele sunt vizibile foarte rapid.

Marire buze cu acid hialuronic (JUVEDERM)

JUVÉDERM® este o gama de geluri cu consistenta negranulara pe baza de acid hialuronic (HA), o substanta care exista in mod natural in piele si ajuta la hidratare si la volumizare.

Corectare santuri nazogeniene, tratament cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta ideala pentru umplerea dermica, deoarece confera o senzatie naturala si are efect de durata.

Modelarea pometilor cu acid hialuronic

Modelarea pometilor cu HA este o procedura minim invaziva, nedureroasa, ce reda volumul pometilor. In plus, conturul facial este redefinit, iar fata isi recapata aspectul proaspat, tanar.

Programeaza-te acum!

0771 160170
0730 030400
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?