Estetica dentara

Importanta aspectului fizic, un stil de viata sanatos si activ sunt lucruri care ne preocupa in masura tot mai mare. Zambetul, unul dintre primele lucruri pe care le observam la cineva, spune multe atat despre starea noastra de sanatate, cat si despre cat de important e pentru noi un aspect ingrijit si natural. Inaintarea in varsta, alimentatia, atentia pe care o acordam igienei dentare, lucrari protetice vechi care si-au modificat aspectul, pierderea dintilor au un impact deosebit atat asupra zambetului nostru, cat si a increderii in sine.

Pentru toate aceste situatii, estetica dentara are solutii de restaurare rapida si eficienta.

Cine are nevoie de un Smile Makeover?

Oricine se confrunta cu probleme ca: alinierea sau spatiile prea mari dintre dinti; dinti sparti; dinti lipsa; coloratii; diferente de marime sau dinti disproporționati etc.

Etape Smile Makeover

Orice Smile Makeover este unic, pentru ca problemele dentare difera de la pacient la pacient, iar un specialist in estetica dentara trebuie sa gaseasca solutiile cele mai adecvate fiecarui caz in parte.

Astfel, in functie de afectiunile pe care trebuie sa le corecteze, un Smile Makeover poate cuprinde:

albire dentara

bonding dentar

tratamente ortodontice

fatete dentare

coroane dentare

implanturi dentare

Beneficiile unui Smile Makeover

aspect mai placut
zambet estetic
elimina imperfectiunile danturii
creste increderea in sine
ofera rezultate durabile in timp, cu o ingrijire adecvata

Viziteaza-ne site-ul pentru mai multe detalii despre procedurile noastre de estetica dentara. Suntem specializati in Smile Makeover si te putem ajuta sa va regasiti zambetul perfect!

Programeaza-te acum!

0771 160170
0730 030400
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?