Digital Smile Design este un nou concept in tehnologia dentara cu ajutorul caruia va puteti previzualiza zambetul final inainte sa incepeti orice tratament.

Mai precis, cu ajutorul acestei metode, veti putea vedea diferenta dintre zambetul dvs. actual si cum va arata acesta dupa ce veti efectua toate tratamentele propuse de medicul dvs. Sa zicem va doriti fatete dentare – oricat v-ati informa, oricat de detaliat v-ar explica medicul procedura, tot nu veti putea reusi sa vizualizati efectiv cum veti arata cu acestea. Nimic nu e mai puternic ca o imagine, mai ales cand esti chiar tu personajul principal. Iar faptul ca poti sa pui una langa alta cele doua imagini, cea cu tine acum si pe cea de dupa tratamente, este de cele mai multe ori decisiv. Acesta este marele avantaj al unui Digital Smile Design: pune fata in fata aceste imagini, momentul actual si cel final, asa incat decizia este mult mai usor de luat.

Etape Digital Smile Design

Sedinta foto

Vom incerca sa surprindem cat mai bine forma si culoarea dintilor, forma gingiei, felul si proportia in care se vad dintii in momentul in care zambiti sau vorbiti. Avem nevoie de toate aceste detalii pentru ca modelul final trebuie sa fie in armonie cu trasaturile fetei.

Scanare intraorala

Cea mai rapida, precisa si confortabila metoda de amprentare.

Simulare digitala a zambetului

Simulare digitala a zambetului si transpunerea acesteia intr-un model in laboratorul nostru de tehnica dentara.

Vizualizare DSD

Veti putea vedea atat imaginile cu noul dvs. zambet, cat si cum aratati cu acesta – pentru ca veti „purta” efectiv acest zambet (modelul se aplica provizoriu pe dintii dvs.).

Indicatii

Digital Smile Design este o etapa importanta in tratamentele de estetica dentara, indiferent ca implica fatete dentare, coroane dentare sau reabilitari pe implanturi dentare.

Asadar, daca doriti sa incepeti tratamentele dentare in scop estetic, dar va retine faptul ca nu stiti cum veti arata la finalul acestora, programati-va mai intai pentru un Digital Smile Design.

Galerie foto

Cum ai arata cu zambetul perfect?! Solicita o programare. Completeaza formularul sau suna la 0771160170 | 0730030400

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?