Digital Smile Design este un nou concept in tehnologia dentara cu ajutorul caruia va puteti previzualiza zambetul final inainte sa incepeti orice tratament.

Nu exista niciun detaliu care sa fie neglijat: alegem impreuna forma, dimensiunea si culoarea dintilor in raport cu proportiile fetei, astfel incat rezultatul sa fie unul perfect natural, estetic, functional si sa raspunda dorintelor pacientului.

Ce presupune un Digital Smile Design ?

In primul rand, este necesara o consultatie, in cadrul careia, pe langa examinarea propriu-zisa, vom sta de vorba, ca sa stim exact care sunt asteptarile si dorintele dvs.

Urmeaza apoi o sedinta foto, pentru ca avem nevoie de imagini care sa surprinda cat mai multe detalii ale dintilor, proportiile faciale si modul in care acestea se armonizeaza.

Scanarea digitala intraorala ne ofera rapid si confortabil amprenta dentara, apoi toate aceste informatii sunt prelucrate folosind AI (inteligenta artificiala), astfel incat medicul poate alege dintr-o vasta galerie de forme, dimensiuni si structuri si poate crea mai multe variante ale noului dvs. zambet (simularea computerizata).

In tot acest timp, se urmareste ca noul zambet sa fie in concordanta cu fizionomia dvs., pentru rezultate extrem de naturale, estetice si complet personalizate.

In plus, puteti contribui chiar dvs. la proiectul noului dvs. zambet, veti vedea astfel diferenta dintre zambetul actual si cum va arata acesta la finalul tratamentelor. Tehnologia Digital Smile Design ofera posibilitatea de a intelege in detaliu toate etapele tratamentului propuse de specialist, astfel incat sa aveti control total asupra intregului proces.

Dupa ce ati luat decizia finala, informatiile ajung la laboratorul de tehnica dentara, unde va fi transpus in realitate noul dvs. zambet.

Indicatiile Digital Smile Design

Digital Smile Design este o etapa importanta in tratamentele de estetica dentara, indiferent ca implica fatete dentarecoroane dentare sau reabilitari complexe, in ortodontie, chirugie si implantologie.

Avantajele unui Digital Smile Design

Rezultate previzibile, usor de controlat

Abordare inovatoare

Tratamente dentare revolutionare

Incredere sporita a pacientului

Comunicare imbunatatita medic-pacient

Cine poate incerca un Digital Smile Design?

Oricine doreste sa isi schimbe aspectul danturii este un candidat perfect pentru tehnologia Digital Smile Design.

Asadar, daca doriti sa incepeti tratamentele dentare in scop estetic, dar va retine faptul ca nu stiti cum veti arata la finalul acestora, faceti primul pas cu un Digital Smile Design. Impactul noii dvs. imagini va fi o motivatie suficienta pentru a incepe tratamentele, pe langa ca veti cunoaste deja in detaliu toate etapele prin care veti trece.

Programati-va pentru un Digital Smile Design și aflati cum poate arata noul dvs. zambet !

Cum ai arata cu zambetul perfect?!

Programeaza-te acum!

0771 160170
0730 030400
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?