Ziua Internationala a Igienei Dentare

[image thumbnail=”http://medicaltours.ro/blog/wp-content/uploads/2012/11/ziua_igienei_dentare.png” fullsize=”http://medicaltours.ro/blog/wp-content/uploads/2012/11/ziua_igienei_dentare.png” align=”right” alt=”” border=”on” width=”” height=”280″]”Ziua Mondiala a Igienei Orale” este conceputa ca atat profesionistii din domeniu (medici dentisti, igienisti), cat si pacientii sa ofere mai multa atentie preventiei bolilor oro-dentare, prin participarea la activitati educationale care sa reaminteasca tuturor de importanta igienei orale, sanatatea orala fiind o sfera neglijata a sanatatii pe plan international.

Caria dentara reprezinta cea mai raspandita afectiune cronica, afectand copii, adulti si varstnici. Deficienta igienei orale poate avea un impact major asupra starii de sanatate generala, caria, precum si alte boli orale, putand fi prevenite cu ajutorul unor masuri simple, dovedite si eficiente precum igienizarea zilnica a cavitatii bucale, cu ajutorul periei si al pastei de dinti.

Imagini de la actiunea intreprinsa de Medical Tours Company cu ocazia Zilei Internationale a Igienei Dentare puteti vedea aici.

1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?