Cum probabil nimic nu e intamplator, prima zi de MTC a coincis cu inceputul primaverii, ca sa plecam la drum cu energie, bucurie si increderea ca urmeaza zile pline de soare. Zece ani mai tarziu, in aceeasi serie a lucrurilor care se intampla cu un motiv, este virala `provocarea celor 10 ani`, inca un motiv pentru a privi in urma spre cele mai frumoase momente din povestea noastra.

Pentru noi, Medical Tours Company, #10yearschallenge reprezinta experienta, profesionalism, imbunatatire continua, evolutie, lucru in echipa, comunicare, implinire.

Toate acestea, in cifre, reprezinta, din 2009 pana in prezent:

 Angajati: 168

Pacienti romani: 11.000

Pacienti straini: 2000

Numar implanturi aplicate: 11.000

 

Dintre cele mai importante evenimente din evolutia noastra:

2009: avem propriul laborator de tehnica dentara

2011: MTC primeste din partea Camerei Franceze de Comerț și Industrie din Romania Premiul pentru inovare – intreprinderi mici si mijlocii, pentru un nou concept in Europa in domeniul turismului dentar

2012: se deschide TeddyCare, prima clinica pentru copii si adolescenti din Arges

2013: MTC este prima clinica dentara din Romania care apare intr-o emisiune in prime-time la o televiziune internationala, la solicitarea acesteia (TV Monte Carlo). Subiect: conceptul inovator de turism dentar dezvoltat de MTC.

2014: Chris Barrow, unul dintre cei mai influenti 50 de oameni din domeniul stomatologic britanic, evalueaza modul in care practicam turismul dentar. Clinica noastra reuseste sa-l suprinda in mod extrem de placut pe specialistul care a evaluat sute de cabinete stomatologice din toate colturile Europei.

2015: Gary Millar, fostul primar al orasului Liverpool, alege MTC pentru a obtine zambetul mult visat

2018: Dave Evans, primul solist ACDC, isi reface dantura la MTC

2018: o noua locatie MTC se deschide pentru a indeplini nevoile pacientilor

 

 

Multumim fiecarui membru al acestei echipe, munca si devotamentul vostru au ajutat aceasta companie sa ajunga la aceste performante.

Si nu in ultimul rand, multumim pacientilor nostri. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fara sprijinul si increderea voastra!

 

Va multumim tuturor! La cat mai multi ani impreuna!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?