MTC Bucuresti

Despre clinica

Rezultatul parteneriatului dintre doi specialisti si antreprenori renumiti in mediul stomatologic, clinica Medical Tours Company by Prodent Dr. Gruia este locul unde ne propunem sa va oferim cele mai frumoase amintiri la dentist. Impartasind aceeasi viziune in ceea ce priveste calitatea actului stomatologic, dr. Dan Gruia si dr. Razvan Savu si-au unit fortele si experienta, creand o clinica in care se pot realiza toate investigatiile necesare pentru un diagnostic corect, in vederea identificarii celor mai eficiente solutii de tratament. Echipa noastra va sta la dispozitie in fiecare moment, astfel incat sa va simtiti confortabil si sa va fie indepartata orice temere inca de cand ne treceti pragul, oferindu-va mediul necesar pentru a ne putea comunica toate asteptarile si nevoile.

Veti afla inca de la inceput care sunt etapele pe care le vom parcurge impreuna, in asa fel incat in momentul in care veti ajunge in sala de tratament pentru examenul clinic, noi vom avea toate informatiile necesare, iar dumneavoastra ne-ati comunicat tot ce va doriti sa obtineti la finalul tratamentului in clinica noastra.

Noua noastra clinica va pune la dispozitie trei unituri dentare performante si o echipa formata din 8 specialisti din toate ramurile stomatologiei, care abordeaza fiecare caz cu responsabilitate si profesionalism pentru a stabili impreuna solutii de tratament personalizate si eficiente, indiferent de complexitatea cazurilor.

De ce sa ne alegeti

Clinica multidisciplinara, cazurile fiind analizate cu atentie de intreaga echipa de medici, in vederea obtinerii celor mai bune solutii de tratament

O echipa profesionista si experimentata in intreaga gama de servicii stomatologice, inclusiv in reabilitari estetice si functionale complexe

Tehnologii digitale avansate ( Radiologie si CBCT, Scanner intraoral MEDIT/CEREC, laser dioda EPIC X, microscop endodontic ultraperformant, endomotor cu apex locator integrat, Studio foto etc.) pentru tratamente rapide, precise si eficiente, la standarde internaționale.

Abordare conservativa, minim invaziva

Echipa medicala

Un diagnostic corect si un plan de tratament personalizat sunt avantajele abordarii multidiscipinare a cazurilor. In clinica noastra, fiecare caz este analizat cu cea mai mare atentie de o echipa de specialisti, experienta fiecaruia contribuind la obtinerea unor rezultate deosebite.

Va invitam sa ne cunoasteti echipa : http://www.medicaltours.ro/despre-noi/echipa-bucuresti/

IMPREUNA ALEGEM CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU UN ZAMBET SANATOS!

Clinica noastra va pune la dispozitie intreaga gama de servicii stomatologice pentru adulti si copii, la cele mai inalte standarde de calitate.

ESTETICA DENTARA

Toate tipurile de fatete si coroane dentare, albire dentara

ORTODONTIE

Toate tipurile de aparate dentare

PARODONTOLOGIE

Tratamentul bolii parodontale

IMPLANTOLOGIE

Implantologie si chirurgie orala

DINTI INTR-O ZI

Proteze fixe pe implanturi

Radiologie si CT

Radiologie dentara digitala si computer tomograf (CT)

Endodontie

Endodontie la microscop

STUDIO FOTO

Studio foto profesional

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile programarii !
Nume *
Fill out this field
Telefon *
Fill out this field
Email *
Please enter a valid email address.
Mesaj *
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
You need to agree with the terms to proceed
21 + 12 = ?
Enter the equation result to proceed

Str. Henri Coanda 31A, Sector 1, Bucuresti
+40771 763 640
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?