6 ani de zambete sanatoase la MTC!

  1. Campanii
  2. 6 ani de zambete sanatoase la MTC!

Dragii nostri,

Iata ca de 6 ani deja suntem impreuna, mai sanatosi si mai fericiti, zambetele voastre ne-o confirma de fiecare data cand ne revedem in clinica!

6 ani au trecut ca o clipa, cu multa munca, insa si satisfactii pe masura, cea mai mare dintre ele fiind prietenia voastra, faptul ca ne-ati ramas aproape in toti acesti ani si ne-ati adus noi si noi prieteni.

6 ani in care noi, echipa MTC, am invatat sa ne cunoastem, sa ne respectam si sa lucram impreuna, pentru ca doar asa putem sa fim mereu la inaltimea asteptarilor voastre.

Acum 6 ani ne-am propus sa oferim servicii stomatologice de top si in toti acesti ani ne-am facut meseria cu dragoste si fara compromisuri.

6 ani si mii de zambete, incercari, cercetari, provocari, simpatii, prietenii (chiar si casatorii ;)), discutii (multe aprinse, recunoastem, insa cu folos de fiecare data), drumuri si experiente care ne-au legat mai mult decat v-am putea spune in cateva cuvinte. Speram totusi ca, atunci cand ajungeti la noi, vedeti si, mai mult decat atat, simtiti ca suntem o familie. Si ca marele liant al acestei familii sunteti voi, dragii nostri!

Va multumim pentru inca un an spectaculos impreuna!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?