7 ani MTC, (alte) 7 motive sa ramanem impreuna!

  1. Eveniment
  2. 7 ani MTC, (alte) 7 motive sa ramanem impreuna!

 

De 7 ani zambim impreuna! E o dovada de incredere mai puternica decat orice – si nu ne-ar ajunge toate cuvintele din lume sa va spunem cat va multumim si va pretuim pentru asta.

Ne-ati ales pentru ca suntem altfel, ne place sa zambim si sa facem lucrurile cu drag si bine. Ne-ati ales deoarece pentru noi calitatea nu e doar un cuvant care “da bine“, ci modul adecvat de a ne face treaba.

Ne-ati ales pentru ca punem sanatatea voastra pe primul loc, pentru ca avem standarde inalte si pentru ca ne respectam promisiunile.

Ne-ati ales pentru ca atat noi, personalul, cat si clinica va inspiram incredere si siguranta – drept dovada, familiile voastre au devenit si ale noastre, prietenii vostri sunt si ai nostri.

Ne-ati ales pentru ca va respectam, dar mai presus de toate pentru ca suntem oameni si ne pasa.

Ne-ati ales pentru ca ati vazut de multe ori rezultatele muncii noastre si stiti ca pentru noi nimic nu e imposibil.

Ne-ati ales pentru ca suntem sinceri, ne plac provocarile, suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le oferim, dar nici in relatia cu dvs.

Pentru toate acestea, pentru toti acesti 7 ani minunati in care cuvintele cheie au fost increderea si prietenia, echipa Medical Tours Company va multumeste din toata inima!

 

La 7 ani  de MTC, iti oferim 7% reducere la orice serviciu stomatologic in luna martie, cu exceptia urmatoarelor servicii, care beneficiaza de preturi speciale:

70% reducere la igienizarea dentara profesionala / 70% reducere la albirea dentara / 70% reducere la extractia molarilor de minte 

*Reducerea nu se aplica pentru igienizarea recall.

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?