Alege sa fii sanatos!

  1. Campanii
  2. Alege sa fii sanatos!

Sa previi este intotdeauna mai usor – si mai putin costisitor –  decat sa tratezi! In ultima vreme, lumea e din ce in ce mai sensibila la acest aspect, suntem – si e foarte bine ca se intampla asa – tot mai atenti la orice aspect care ne-ar putea afecta sanatatea. Toate acestea sunt la fel de valabile si pentru obtinerea si mentinerea unui zambet frumos si sanatos.

Statisticile arata ca afectiunile stomatologice se afla pe primul loc in topul afectiunilor organismului. 80% dintre romani au probleme dentare, caria dentara fiind cea mai frecventa afectiune. Mai mult decat atat, aproape jumatate dintre romani nu au ajuns la stomatolog in ultimul an, in timp ce un procent semnificativ (10%) dintre ei nu au ajuns niciodata la dentist. 

Lipsa igienei orale afecteaza profund viata unei persoane, in toate aspectele ei, de la alimentatie si vorbire pana la psihic, de aceea trebuie luate masuri din timp pentru a nu se ajunge la probleme grave.

Nu e nici complicat, nici costisitor sa previi afectiunile dentare: trebuie doar sa va insusiti tehnica de periaj corect al dintilor, sa va spalati pe dinti de minim doua ori pe zi si sa folositi ata dentara zilnic. Asadar, preventia afectiunilor dentare incepe acasa si se continua in cabinetul stomatologic, la consultatiile de rutina! Si nu uitati, o buna sanatate orala se vede la nivelul intregului organism!

 

Maine, 20 martie, de la ora 19.00 ne vedem la Pitesti Mall, sarbatorim Ziua Mondiala a Igienei Orale oferind informatii despre importanta preventiei pentru o buna sanatate orala!

 

Si nu uitati, va asteptam zilnic in clinica la o consultatie gratuita, sunati-ne pentru o programare!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?