Daca ai sti ca exista o metoda prin care copilul tau se poate bucura pentru totdeauna de forma perfecta a dintilor sai, nu ai vrea sa afli mai multe?

Dintii frumosi sunt dinti sanatosi. E important sa ne ajutam copiii sa inteleaga cat de necesar este sa aiba grija de dintii lor, insa la fel de important e ca noi, parintii, sa ne informam si sa constientizam ca de noi depinde sanatatea lor orala pe termen lung. Stomatologia este un domeniu in plina evolutie, rapiditatea tratamentelor, aparatura si tehnicile care fac posibile tratamente lipsite de durere si stres sunt doar cateva exemple in acest sens.

Tehnologia digitala in stomatologie are insa si alte beneficii, de la metode noi de preventie la optiuni de tratament eficiente, precise, rapide si confortabile. Una dintre aplicatiile sale este clona dentara: o copie digitala a danturii ce asigura pastrarea formei dintilor pentru totdeauna.

Adica posibilitatea de a te bucura toata viata de estetica, functionalitatea si confortul pe care doar dintii naturali le pot oferi. E bine sa stii ca varsta cea mai potrivita pentru a apela la aceasta procedura este imediat dupa incheierea eruptiei dintilor permanenti (in jurul varstei de 13 ani – cu exceptia molarului de minte), moment in care forma originala a dintilor poate fi imortalizata pentru totdeauna.

De ce este important acest lucru? Pentru ca, din pacate, copiii pot sa-si piarda dintii in accidente. Pentru ca, in timp, pot aparea carii sau infectii sau boli parodontale ce pot cauza pierderea dintilor, care vor trebui inlocuiti. Existenta unei clone dentare ar putea permite insa refacerea dintilor dupa forma lor originala, ceea ce inseamna asigurarea confortului, esteticii si functionalitatii dintilor naturali.

Clona dentara inregistreaza anumite informatii sub diverse forme: un set de fotografii profesionale ce surprind starea danturii la momentul respectiv si o scanare intraorala prin care se obtine modelul digital al danturii. Toate aceste tehnologii ne ofera posibilitatea sa inregistram perfectiunea unui dinte si apoi s-o reproducem 100% in forma originala.

 

Stocarea imaginilor in clinica noastra se face pe o perioada nelimitata, iar accesul la baza de date este instant, oricand este nevoie de aceste informatii.

Detalii si programari la 0730 030 400 / 0771 160 170.  

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?