Cum a fost anul 2013 pentru Medical Tours Company

  1. Educatie
  2. Cum a fost anul 2013 pentru Medical Tours Company

Sfarsitul de an se apropie cu pasi repezi si inca mai avem multe de facut pe ultima suta de metri. Totusi, multi dintre noi reusesc sa rupa un moment din toata aceasta goana pentru a se gandi la ce si-au propus la inceputul anului si cate dintre aceste planuri si dorinte s-au si implinit. Un an nou inseamna, pana la urma, un inceput nou, deci e un moment mai mult decat potrivit sa stim la ce mai avem de lucrat, ce mai poate fi imbunatatit si ce ne mai dorim pentru noi, pentru ca viata noastra, cu toate aspectele ei, sa fie mai frumoasa si mai buna.

Ce ne-am propus (si ce am realizat)

Din experienta noastra de zi cu zi, stim ca foarte multe persoane indura dureri foarte mari din cauza fricii de dentist, asa incat ne-am propus sa facem ceva in acest sens. Prin urmare, pe tot parcursul anului am oferit consultatia gratuit, deoarece ne dorim ca pe langa diagnosticul propriu-zis sa avem si o discutie cu pacientii nostri prin care sa le demonstram ca avem pregatirea, experienta si tehnologia necesare pentru a le asigura tratamente stomatologice lipsite de durere si stres. In plus, tot din acest an si tot din dorinta de a le oferi un confort deosebit in timpul tratamentelor, pacientii Medical Tours Company pot alege anestezia locala computerizata (STA – Single Tooth Anesthesia), cu o eficienta crescuta fata de anesteziile traditionale si o administrare usoara si precisa, cu un ac foarte subtire.

In martie 2013, am aniversat 4 ani de activitate, ocazie pe care am marcat-o cu un nou serviciu, si anume tratamente dentare sub anestezie generala, serviciu disponibil atat pentru adulti, cat si pentru copii, in cazurile de fobie dentara extrema sau la pacientii cu nevoi speciale (sindrom Down, autism etc.).

Ne-am mai propus ca in acest an sa fim mai aproape de aceia dintre voi care isi doresc tratamentele noastre dentare, asa incat in 2013 am pregatit multe oferte speciale: 25% reducere pentru pensionari si studenti, reduceri substantiale la implanturile dentare, coroane de zirconiu la pret de coroane metalo-ceramice, 20% reducere la planul de tratament pentru miri si 50% reducere pentru igienizare profesionala si albire cu lampa ZOOM, pe langa multe altele.

2013 este si anul in care am lansat concursul The Perfect Smile, prin intermediul caruia tinerii cu varsta intre 18 si 25 ani, prin tragere la sorti, pot beneficia de 60% reducere la orice tratament dentar efectuat in clinica noastrasi in acelasi timp o campanie care are ca scop educarea medical dentara a tinerilor adulti. In plus, am incercat sa le oferim pacientilor nostri si posibilitatea de a afla mai multe despre tratamentele dentare, asa incat ne-am actualizat continuu blogul cu informatii de specialitate.

Pentru ca iubim oamenii si suntem responsabili de viata noastra sociala, dar si de a celorlalti, ne face o mare placere sa venim in ajutor ori de cate ori putem si este nevoie de noi. In 2013, la Medical Tours Company am dezvoltat un program de tratamente sociale prin care ne-am propus sa-i ajutam pe aceia dintre noi care nu-si pot perminte servicii stomatologice – servicii medicale, in general. Am fost si Mos Craciun pentru o zi si am oferit unei persoane cu probleme dentare grave sansa unei reabilitari orale in valoare de 15.000 de euro. Ne-am implicat din nou in campaniile Ziua internationala a invingatorilor cancerului, Ziua internationala a supravietuirii si Ziua igienei orale, am donat cuvinte pentru a-i incuraja pe copiii bolnavi de cancer, am stins lumina de Ora Pamantului si am incercat sa ne cunoastem mai bine in Happy Wednesday-uri.

Si nu in ultimul rand, in toamna lui 2013 am lansat primul catalog Medical Tours Company, de care suntem foarte mandri:

 

 

 

 

Dupa fapta si rasplata

Ne mandrim cu faptul ca in 2013 Medical Tours Company a reusit performanta de a fi prima clinica stomatologica din Romania prezentata pe larg intr-o emisiune in prime-time la o televiziune internationala si Compania medicala dentara a anului 2013 in Arges (distinctie primita la Gala Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Arges); in plus, ne-am aflat pe Locul I in Topul firmelor 2012, domeniul Servicii (premiu acordat de Camera de Comert si Industrie Arges).

Dar cea mai importanta recunoastere si realizare a noastra este faptul ca ne-ati acordat increderea, ne-ati devenit prieteni, ne-ati incurajat si sustinut. Va multumim pentru un an minunat!

Echipa Medical Tours Company

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?