Cu peste 10 ani de experienta in turism dentar, ne numaram printre pionerii acestui domeniu, dispunand de o retea extinsa de servicii dedicate pacientilor, carora le oferim asistenta in limba engleza, franceza, italiana, germana sau spaniola. Respectand toate standardele internationale in stomatologie, va punem la dispozitie o echipa de aproximativ 50 de experți și colaboratori interni in cele doua unitati din Pitesti, dotate cu echipamente tehnologice inovatoare, inclusiv stomatologie digitală, CAD / CAM sau Digital Smile Design.

Conceptul nostru de turism dentar presupune, printre altele, asigurarea ingrijirii post-tratamente in tara de origine a pacientilor, interventiile fiind astfel optim monitorizate.

Clinica are foarte multe recomandari din partea pacientilor, unii dintre ei persoane publice

Gary Millar, spre exemplu, fostul primar al orașului Liverpool, este unul dintre primii pacienți din Marea Britanie care a onorat clinica cu prezența sa si care s-a bucurat de tratamente complexe realizate intr-un timp scurt si cu un grad ridicat de profesionalism.

Dave Evans, primul vocalist de la AC / DC, este, de asemenea, un sustinator puternic al clinicii Medical Tours Company. In 2018, intre concertele pe care le-a sustinut in Romania, deci intr-un timp extrem de scurt, a beneficiat de un Smile Makeover total.

Chris Barrow, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din domeniul stomatologiei din Marea Britanie, a evaluat modul in care turismul dentar este implementat la MTC și a validat managementul calitatii, de la primirea pacientilor, pana la competenta medicilor si standardele de calitate ale clinicii.

Programeaza-te acum!

0771 160170
0730 030400

Sharing is caring!

1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?