In primetime la o televiziune internationala

  1. Eveniment
  2. In primetime la o televiziune internationala

O veste buna este si mai buna daca o impartasim cu prietenii, asa incat, dragii nostri prieteni, ne bucuram sa va putem spune ca Medical Tours Company este prima clinica stomatologica din Romania prezentata intr-o emisiune in primetime la o televiziune internationala !
clinica dentara

Suntem lideri in Romania in domeniul turismului dentar

Prin profesionalism si calitate, clinica noastra a reusit in scurta vreme sa devina lider in Romania in domeniul turismului dentar. Investitia in dotarile tehnice ale clinicii si in personalul acesteia este constanta, pentru a oferi servicii stomatologice la cel mai inalt nivel tuturor pacientilor nostri, din tara si din strainatate.

Alternativa turistilor straini

Aparatura si materialele ultraperformante folosite in clinica noastra, precum si medicii specializati, fac alegerea foarte usoara pentru turistii straini care vor sa profite de reducerile care au invadat si domeniul sanatatii. Le oferim toate motivele pentru a inlocui tratamentele indelungate si costurile extrem de mari din tara de origine cu ingrijire de calitate si chiar cateva zile de vacanta, la preturi cu 40-70% mai mici.

Prima clinica stomatologica romaneasca in primetime la o televiziune internationala

Si iata ca munca si profesionalismul sunt rasplatite: Medical Tours Company este prima clinica stomatologica din Romania prezentata intr-o emisiune difuzate in primetime la Tele Monte Carlo.
Reportajul urmareste in detaliu experienta a doi francezi care, dorindu-si sa-si refaca dantura la preturi mai mici ca in Franta, dar in aceleasi conditii de calitate, aleg clinica noastra. Ii urmam pe cei doi pas cu pas, de la sosirea pe aeroport, unde sunt preluati de un sofer al clinicii, in camera de hotel, de rezervarea careia s-a ocupat tot personalul acesteia, la receptie si in sala de tratamente – imaginile sunt extrem de concludente, ilustrand perfect spusele lui Razvan Savu, managerul medical al clinicii: „Fiecare pacient este un mic proiect in sine”.
Va invitam sa urmariti reportajul integral aici:

Testimoniale

Iata si parerile altor pacienti straini care au beneficiat de serviciile noastre:
„Primirea facuta de receptia de la clinica este exceptionala. Secretarele nu se dau in laturi de la a va explica si a va asigura. Organizarea este foarte buna, de la faptul ca esti asteptat la aeroport si pana la partea de tratamente, iar igiena este ireprosabila. Este recomandabil sa alegeti un hotel aproape de clinica. Intreg personalul este la dispozitia dumneavoastra. Tratamentele sunt realizate fara cusur si colaborarea cu un medic francez de referinta reprezinta un mare avantaj, iar doctorul Adrian, care s-a ocupat de cazul meu, este un adevarat profesionist.” – Guillemet Valerie

„Dupa o interventie chirurgicala in octombrie 2012, am redobandit in martie 2013 o dantura normala de care sunt foarte multumit. Profesionalismul intalnit la Medical Tours Company mi-a castigat increderea si nu regret ca am luat decizia de a ma lansa in turismul dentar.” – Antonie Bernard.
Pentru mai multe testimoniale,va rugam sa dati clic aici .

Programeaza-te ACUM la o CONSULTATIE!

Medical Tours Company – clinica dentara
Pitesti, Strada Smeurei nr. 58, etaj 4-5
Tel. 0730 030 400

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?