O experienta la stomatolog lipsita de durere

  1. Educatie
  2. O experienta la stomatolog lipsita de durere

Stim cu totii cat de mult ne ajuta in orice situatie un zambet frumos si o dantura fara probleme. Ceea ce ar trebui insa sa fie o normalitate, in Romania (dar nu numai aici) este de fapt o raritate: statisticile spun ca peste 90% dintre romani au probleme dentare nerezolvate. Teama de dentist este unul dintre principalele motive pentru care oamenii evita sa mearga la stomatolog si stim cu totii cat de neplacut poate fi acest sentiment. Daca va confruntati cu teama de dentist, in primul rand ar trebui sa stiti ca nu sunteti singurul – mii de oameni din intreaga lume se afla in aceeasi situatie.

Nu uitati insa ca problemele mici de acum vor fi problemele foarte mari de maine, asa incat nu amanati rezolvarea lor. Primul pas ar fi gasirea unui stomatolog in care sa aveti incredere – interesati-va ce experienta are in tratarea pacientilor cu fobie dentara si daca foloseste tehnologia necesara pentru a va face timpul petrecut in cabinetul stomatologic cat mai putin traumatizant.
Clinica stomatologica Medical Tours Company a fost infiintata din dorinta de a oferi pacientilor nostri servicii stomatologice la cel mai inalt nivel, inclusiv cele mai moderne metode si tehnologii existente in stomatologie.
Stim ca teama de dentist este de foarte multe ori principala responsabila pentru amanarea problemelor dentare nerezolvate, asa incat acordam o atentie deosebita pacientilor cu fobie, anxietate si frica de dentist. Frica de dentist tine pacientii departe de cabinetul stomatologic, iar acest fapt are consecinte negative atat asupra sanatatii dentare, cat si asupra starii generale de sanatate.

Printre simptomele pacientilor afectati de fobia dentara se numara nelinistea, agitatia, transpiratia rece, starile de panica si chiar pierderea cunostintei.
Medical Tours Company  le pune la dispozitie pacientilor cu fobie dentara tehnici si aparatura noua care fac nesesizata aplicarea anestezicului – cum ar fi anestezia locala controlata prin computer (STA – Single Tooth Anesthesia).

Anestezia locala controlata prin computer este complet nedureroasa (spre deosebire de anesteziile conventionale) si lipsita de senzatia de disconfort si amortire lasata in mod obisnuit la nivelul buzelor. Acest tip de anestezie are o eficienta crescuta comparativ cu anesteziile traditionale, iar administrarea este usoara si precisa, cu un ac foarte subtire, procedura devenind astfel mult mai confortabila, atat pentru pacient, cat si pentru medic. Cantitatea de substanta este controlata tehnic, astfel incat, in momentul injectarii, presiunea aplicarii este foarte mica, iar pacientul primeste anestezic pe masura ce are nevoie.

Datorita cantitatii controlate computerizat, precum si locului precis unde este injectat anestezicul, numarul necesar de injectii este mai mic, ceea ce face procedura ideala in interventiile parodontale si in realizarea injectiilor intraligamentare.
Sistemul STA permite anestezierea unui singur dinte, fara nicio alta anestezie colaterala.

Impactul vizual creat de sistem este mult mai putin traumatizant decat cel al seringilor obisnuite, iar piesa de mana poate fi usor mascata de catre medicul dentist, in special in cazul tratamentelor stomatologice la copii. Cu STA, anestezia va fi profunda, se instaleaza instantaneu, iar medicul poate lucra imediat timp de 35-40 de minute.
Incepand din aceasta toamna, la Medical Tours Company puteti opta in cadrul tratamentelor stomatologice pentru anestezia locala controlata prin computer.
Nu asteptati sa ajungeti in situatii limita pentru ca va trebui sa suportati tratamente complexe, indelungate si costisitoare; metodele moderne de sedare sunt cea mai buna optiune pentru tratarea problemelor dentare. Si nu uitati sa mergeti cu regularitate la stomatolog, este o investitie pe termen lung in sanatatea dumneavoastra orala.

Programati-va acum la o CONSULTATIE GRATUITA la Medical Tours Company pentru o experienta stomatologica fara stres!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?