O nouă locație Medical Tours Company și TeddyCare

  1. Eveniment
  2. O nouă locație Medical Tours Company și TeddyCare

Cu emotia si bucuria oricarui nou inceput, va invitam sa ne fiti alaturi incepand din 12 noiembrie si in noua noastra locatie din Fratii Golesti nr. 2, mezanin!

De 9 ani crestem impreuna, acumulam experienta si ne reinventam continuu, prin munca sustinuta si educatie permanenta, pentru a va putea oferi o experienta completa. In acest context si datorita dorintei noastre de a va fi cat mai aproape, urmatorul pas in dezvoltarea noastra este deschiderea unei noi locatii. Veti regasi aici aceeasi echipa tanara si prietenoasa, care pune sanatatea si asteptarile dvs. pe primul loc si pentru care nu exista `imposibil`. Cei care ne cunosc stiu asta despre noi, pe ceilalti – va asteptam sa ne cunoasteti.

Ramanem consecventi acelorasi principii: educatie medicala, promovarea sanatatii orale si a importantei preventiei, caci e mult mai simplu si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi.

In noua noastra locatie, va punem la dispozitie:

✔   Servicii de stomatologie generala pentru adulti si copii
✔   Estetica dentara
✔   Stomatologie digitala (clona dentara, Digital Smile Design, CBCT – tomografie computerizata cu fascicul conic, implanturi dentare ghidate digital, chirurgie Piezo, scanner intraoral, 3D Printing etc.)
✔   Implantologie si chirurgie ghidata digital
✔   Ortodontie
✔   Radiologie dentara digitala
✔   Studio foto professional complet
✔   Loc de joaca pentru copii

Va asteptam sa redescoperiti clinicile Medical Tours Company si TeddyCare, acum in haine noi, dar pregatite sa va ofere aceeasi experienta de neuitat. Pentru intreaga familie.

Vizitati-ne si pe Bulevardul Fratii Golesti nr. 2, mezanin / 0771 160 170!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?