[image thumbnail=”http://medicaltours.ro/blog/wp-content/uploads/2013/07/1354214876.579.jpg” fullsize=”http://medicaltours.ro/blog/wp-content/uploads/2013/07/1354214876.579.jpg” align=”right” alt=”” border=”on” width=”” height=”240″]

Estetica dentara este, fara indoiala, intr-o continua ascensiune. Exista chiar si reality show-uri care arata cum poate un dentist sa transforme aproape orice zambet intr-unul stralucitor, asa cum multi dintre noi au visat sa aiba.
Exista numeroase proceduri de estetica dentara, iar dentistul dvs. este cel care va putea stabili ce vi se potriveste pentru transformarea zambetului dvs. Iata cateva variante cu ajutorul carora dintii vor arata asa cum v-ati dorit.

Albirea dentara

Aceasta poate ilumina si albi dintii care sunt decolorati si/sau patati. Albirea se poate face atat in cabinet, cat si acasa. Exista si pacienti in cazul carora albirea nu este posibila, tocmai de aceea este foarte important sa consultati, inainte de toate, medicul dentist.

Fatetele

Fatetele sunt laminari din portelan sau compozit fixate pe suprafata dintilor. Acestea sunt folosite pentru a rezolva probleme precum dintii ciobiti, tociti, patati si chiar pentru a umple spatiile interdentare.

Implanturile

Implantul dentar este un sistem metalic realizat pentru a inlocui un dinte lipsa. Acesta este de obicei din titan si este inserat in os printr-o interventie chirurgicala. Spre deosebire de o punte, implantul este o solutie permanenta. Implantul dentar este realizat pentru a functiona precum radacina dintelui si poate servi drept punct de sustinere pentru o coroana, o punte sau o proteza.

Coroanele

Coroanele sunt de obicei fabricate pentru a acoperi intreaga suprafata a dintelui, dupa o pregatire prealabila a acestuia realizata de catre medical dentist. Coroanele sunt fie din acrilat, ceramica sau zirconiu, precum si materiale care pot fi combinate cu metal pentru a rezista presiunii din timpul masticatiei (coroanele metalo-ceramice). Coroanele pot fi folosite in domeniul esteticii dentare pentru a imbunatati aspectul unor dinti cu o forma neregulata, cariati, sparti sau ciobiti, care au avut plombe foarte mari si pentru a acoperi spatiile interdentare.

Bonding

Repararea dintilor foarte patati, sparti sau ciobiti poate fi facuta si printr-o procedura numita “bonding”, prin care un material de o culoare asemanatoare cu cea a dintilor este aplicat pe suprafata acestora.

Tratamentul ortodontic

Tratamentele ortodontice nu sunt numai pentru copii. Din ce in ce mai multi adulti apeleaza la tratamentul ortodontic din motive de estetica, iar acesta ofera rezultate la orice varsta.
Desi toate aceste informatii va pot fi de un real ajutor pentru a afla cat mai multe lucruri despre diferitele proceduri de estetica dentara, numai dentistul dvs. poate decide care este tratamentul adaptat nevoilor dvs.

Veniti la o consultatie si aflati care este cea mai potrivita metoda de tratament pentru estetica zambetului dvs.!

Medical Tours Company – clinica dentara
Strada Smeurei, nr. 58, etaj 4-5.
Tel 0730 030 400

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?