Regulament campanie „There`s always a reason to SMILE!”

  1. Campanii
  2. Regulament campanie „There`s always a reason to SMILE!”

Intra in concursul nostru, poti castiga o reabilitare orala completa si o sedinta foto profesionala! Posteaza o imagine cu tine zambind, spune-ne de ce e important zambetul pentru tine si roaga-ti prietenii sa te sustina cu un „Like!”, de restul ne ocupam noi!

Campania li se adreseaza studentilor Universitatii de Stat din Pitesti. Regulamentul este disponibil mai jos.

ART. 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI
Organizatorul campaniei Facebook “There`s always a reason to SMILE!” (denumită în continuare „Campania”) este: S.C. Medical Tours S.R.L., cu sediul în Pitești, Str. Smeurei 58, clădirea Galeriile Praxis, et. 5, Argeș, nr. reg. com.: J03/2335/2008, CUI: 24748832, denumită în continuare Organizator. Campania se va derula in conformitate cu prevederile cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt. Pagina oficiala a Medical Tours Company este www.facebook.com/MedicalTours.

ART. 2. DURATA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI
Organizatorul premiază participanții la concursul Facebook prin intermediul unui concurs organizat pe rețeaua de socializare Facebook care se va desfășura în perioada 01.11.2014-01.12.2014 („Durata Campaniei”).

ART. 3. PARTICIPANTI
Pot participa în cadrul Campaniei toți utilizatorii site-ului Facebook care sunt studenți ai Universității de Stat din Pitești.

ART. 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Participarea în cadrul acestei campanii implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare în cadrul campaniei aparține persoanelor fizice care respectă toate prevederile enumerate în continuare: Respecta în totalitate legislația în vigoare în România. Respectă în totalitate regulamentul oficial al Facebook.com Respectă în totalitate mecanismul de participare de la ART. 5 al prezentului regulament.

ART. 5. MODUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI
Campania este organizată în perioada 01.11.2014-01.12.2014 și are următorul mecanism: Utilizatorii trebuie să posteze pe pagina de Facebook a Medical Tours Company câte o poză în care zâmbesc, alături de un comentariu în care să explice importanța de a avea un zâmbet sănătos și de un mesaj cu datele personale. Participantul a cărui poză primește cele mai multe like-uri până la finalul campaniei va fi declarat câștigător.

ART. 6. CONDIȚIILE DE VALIDARE
Utilizatorii trebuie să respecte în totalitate regulamentul de utilizare a site-ului Facebook. Vor fi luate în considerare doar like-urile de la postarea de pe pagina oficială și nu like-urile primite pe wall-ul personal. Participanții la această campanie trebuie să fie studenți ai Universității din Pitești pentru a fi validă participarea. În cazul în care este necesară o departajare, se va lua în considerare și istoricul activității de pe pagina oficială a Medical Tours Company.

ART. 7. PREMIILE CAMPANIEI
În cadrul acestei campanii sunt oferite următoarele premii:
 o reabilitare orală completă
 o ședință foto profesională
 promovarea imaginii și a noului zâmbet prin materiale promoționale în cadrul Universității de Stat Pitești.

ART. 8 ACORDAREA PREMIILOR
La sfârșitul perioadei de desfășurare a campaniei, va fi evaluat rezultatul concursului. Vor fi luate în calcul doar mesajele postate pe pagina Medical Tours Company în perioada 01.11.2014-01.12.2014, în conformitate cu prezentul regulament. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook MTC în urma evaluării, în data de 01.12.2014. Organizatorul nu poate fi făcut responsabil pentru corectitudinea datelor trimise. Aceste informații nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele aduse la cunoștința participanților. nefiind făcute publice fără acordul acestora.

Art. 9. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR
Câștigătorii premiilor NU pot opta pentru primirea contravalorii în bani.

Art. 10. REGULAMENTUL CAMPANIEI
Regulamentul campaniei este disponibil în mod gratuit pe website-ul Medical Tours Company: www.medicaltours.ro.

Art. 11. ÎNCETAREA CAMPANIEI
Prezenta campanie poate înceta în cazul apariției unui eveniment ce constituie caz de forță majoră, conform legislației în vigoare, sau în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea si desfășurarea concursului cu caracter promoțional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect sau alte modificări în ceea ce privește premiile.

Art. 12. DISPOZITII FINALE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfășurare a campaniei în sensul de a asigura corectitudinea competiției. Toate modificările cu privire la regulament intră în vigoare numai după publicarea pe Internet a acestora – pe pagina de Facebook a Medical Tours Company.

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?