Stomatologie privata la preturi de NHS

  1. Sanatate
  2. Stomatologie privata la preturi de NHS

Medical Tours Company este o clinica dentara care s-a impus in Romania ca lider pe segmentul turism dentar datorita modului unic in Europa in care a ales sa-l dezvolte. Astfel, din dorinta de a elimina principalele neajunsuri ale turismului dentar – ingrijirea postoperatorie si departarea de specialist, clinica Medical Tours Company a ales sa colaboreze cu medici specialisti implantologi din principalele orase din UK. Acestia nu sunt simpli corespondenti, ci se ocupa atat de aplicarea implanturilor la clinica noastra din Romania, cat si de ingrijirea postoperatorie a pacientilor, astfel incat dvs. nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu aceste aspecte. In plus, la Medical Tours Company oferim servicii de stomatologie privata la preturi de NHS.
Primul nostru partener englez este clinica Daventry Dental Spa din Daventry, Northamptonshire, dar ne bucuram sa va putem spune ca in curand va vom prezenta si clinicile partenere din Londra, Birmingham, Manchester, Glasgow si Southampton.

Care este procedura?

Din momentul in care va veti inregistra pe site-ul nostru, veti fi preluat de o coordonatoare care vorbeste fluent limba engleza si care va va fi alaturi pe toata durata tratamentelor pentru a va raspunde la orice intrebari si nelamuriri ati avea.
Tot in acest moment, va va fi atribuit un medic specialist din regiunea in care locuiti, care se va ocupa atat de partea de chirurgie in Romania, cat si de ingrijirea postoperatorie in UK.

Ce va oferim ?

Pregatirea si experienta echipei noastre de medici, dotarile tehnice ale clinicii si metodele moderne de tratament ne recomanda drept o clinica a carei principala preocupare este sanatatea dentara a pacientilor nostri. La Medical Tours Company, va oferim:
• servicii de stomatologie privata la preturi de NHS;
• consultatie si ingrijire postoperatorie in UK, de catre cei mai buni specialisti;
• in Romania – medici specialisti atent selectionati si instruiti, cu experienta, care se perfectioneaza continuu pentru a le oferi pacientilor nostri tratamente stomatologice de cea mai buna calitate in conditii tehnice deosebite;
• metode si tehnologie centrate pe inlaturarea durerii si a stresului (anestezie locala controlata prin computer etc.);
• materiale si tehnologie de ultima generatie;
• laborator propriu, dotat la cele mai inalte standarde, inclusiv aparatura de radiologie digitala, al treilea laborator din Romania acreditat de austriecii de la Amann Girrbach, lideri europeni in produse de tehnica dentara;
• 8 unituri de stomatologie de ultima generatie si doua sali de sterilizare;
• implanturi dentare de ultima generatie si toata gama de chirurgie adiacenta;
• estetica dentara (coroane, Veneers – fatete ceramice, proteze, Inlay/Onlay);
• tehnologie computerizata CAD-CAM, cu ajutorul careia putem oferi o fiabilitate deosebita si o estetica remarcabila, datorita noilor materiale pe care le oferim;
• tratamente stomatologice sub microscop dentar, un instrument care, datorita iluminarii si puterii de marire, ofera medicului o vizibilitate foarte mare si, implicit, un control mai bun al procedeelor, chiar si al celor mai minutioase (tratament de canal, implant dentar).

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati site-ul nostru: www.medicaltours.co.uk si sa ne contactati direct – prin telefon, GRATUIT, la numarul: 0800 012 6044, e-mail, la adresa contact@medicaltours.co.uk sau completand formularul de contact: www.medicaltours.co.uk/contact.

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?