Vizitele la dentist sunt sigure si in pandemie

  1. Uncategorized
  2. Vizitele la dentist sunt sigure si in pandemie

Unul dintre efectele pandemiei de COVID-19 este reticenta de a merge la medic, motivul fiind teama de infectare cu acest virus. In ciuda faptului ca noile protocoale de lucru si masurile suplimentare de preventie au fost facute publice inca de la reluarea activitatii cabinetelor stomatologice, multe persoane amana sa-si trateze afectiunile dentare pana cand situatia va fi mai putin grava.

Lucrurile sunt insa sigure si in aceasta perioada, asa cum au fost intotdeauna in clinicile dentare, unde au existat mereu masuri stricte de igiena si sterilizare a echipamentului medical si a salilor de tratament. Acum, toate acestea au fost completate cu protocoale noi de lucru, menite sa va protejeze atat pe dvs., cat si echipa medicala de acest virus.

Marturie in acest sens sta si un studiu efectuat recent de American Dental Association (ADA), care confirma faptul ca rata de infectare cu COVID-19 in cabinetele dentare este foarte mica (mai putin de 1% in randul dentistilor din SUA, de exemplu). Iar acest lucru se intampla, cum spuneam, tocmai datorita regulilor stricte de igiena si dezinfectare pe care cabinetele dentare le respecta dintotdeauna, nu doar pentru a preveni si a limita riscul infectarii cu COVID-19.

Aici puteti citi studiul in intregime.

Asadar, chiar si in timpul unei pandemii, vizitele la dentist raman sigure. Nu amanati, asadar, controalele periodice sau rezolvarea afectiunilor dentare, care astfel doar se vor agrava. Noi suntem pregatiti sa va primim in conditii de siguranta si va ajutam sa va recapatati sanatatea dentara!

Menu
1
Deschide chat
Buna ziua! Putem sa va ajutam cu mai multe detalii despre un serviciu anume?